Хидратация, която разбива собствените си правилата и предлага всичко в едно: Biotherm Aquasource Everplump

 

Когато сме на 30 години животът поставя все повече предизвикателства и очакванията ни нарастват: градене на кариера, започване на собствен бизнес или грижа за семейството (и като резултат недоспиване), отделяне на време за приятелите, грижа за здравето... много от тези неща трябва да включим в ежедневието си. А такъв интензивен ритъм се отразява и на кожата.

Появата на първите бръчки на лицето обикновено е последица от дехидратация на кожата. Един и същ хидратиращ продукт вече няма предишния благотворен ефект и жените се впускат в търсене на продукт, който ще им предложи повече. Около 30-годишнината си 1 от всеки 3 жени показва загриженост за фините линии и загубата на естествената плътност на кожата, но не използва антиейдж продукти, а само такива за хидратация.

През 2016 г. лабораториите Biotherm разработиха най-иновативния хидратиращ продукт след оригиналния Aquasource гел от 1998г.: Aquasource съчетава освежаваща текстура за невероятно изживяване на сетивата и активни съставки, придаващи плътност, гладкост и влага. Благодарение на съвсем новото ниво на хидратация, кожата получава толкова количество влага, че линиите видимо се запълват само след седмица.

Хиалурон ТМ, още една от активните съставки на новия продукт Aquasource Everplump, е истинско чудо на природата: обновява запасите от хиалуронова киселина, която задържа влагата в кожата и я запълва отвътре. Истинският хиалурон ТМ не използва външни източници на хиалуронова киселина, а само увеличава естествените запаси в кожата с 22%, като осигурява влажност и дълготраен ефект на запълване. 

Глицеринът, ефективната съставка за задържане на влагата без лепкаво усещане върху кожата, във формулата на Aquasource Everplump е в два пъти по-голяма концентрация, отколкото в Aquasource овлажнителите (15%), като осигурява 72-часова хидратация само след едно нанасяне.

РЕЗУЛТАТИ

•     Подчертано ефективна хидратация: 1 нанасяне осигурява 72-часова хидратация

•     +52,3% по-добър тонус на кожата

•     +27,2% подобрена еластичност на кожата

•     След четири седмици кожата е отново плътна и еластична 

•     29% по-малко фини линии – кожата е обновена и изглежда плътна и еластична.

 

Изберете своя Biotherm Aquasource Everplimp източник на освежаваща хидратация в зависимост от нуждите на кожата: гел, крем или серум!

Свързани теми: грижа

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да избереш масло за лице за твоя тип кожа

Трябва да избираш само органични и студено пресовани масла за лице, но е важно и да те са подходящи за твоя тип кожа...