Хайлайтърът и триковете, които ще те направят по-свежа

Хайлайтърът е новата макиаж обсесия на всички представителки на нежния пол. Този продукт заслужава напълно обожанието на всички, защото с много малко от него можем тотално да освежим и разкрасим лицето си. Ние имаме 5 любими трика, които прилагаме винаги, когато използваме хайлайтър и мислим, че адски ще ти допаднат и на теб!

Хайлайтър над устните


Да, това е чудесно място за използване на хайлайтър. С тънка четчица го нанеси над горната ти устна, така отблясъците ще направят контура й много по-изразен и визуално тя ще изглежда по-голяма и добре изразена.

Хайлайтър на носа

Този продукт може да направи носа ти да изглежда по-малък и чип ако сложиш много малко от него само на върха на носа. Ако пък искаш да го дефинираш по-добре или искаш да му придадеш по-издължена форма, нанеси хайлайтър по цялата му дължина до върха. Смело!

Хайлайтър под ружа


Нанесен под ружа ти той ще създаде оптическа илюзия, че скулите ти са много по-ясно изразени. Нанеси го с много тънка четчица и толкова деликатно, че да не може да бъде ясно забелязан от никого твърде ясно. Това е мястото, с което трябва да внимаваш, защото прекалиш ли… си развалила целия си грим.

Хайлайтър и фон дьо тен

За бласкава кожа, експертите съветват да смесиш една капчица течен хайлайтър с фон дьо тена ти. Така тена на лицето ти ще се изравни и в същото време кожата ти ще проблясква много нежно. Този трик е идеален за ежедневен грим, когато не искаш да прекаляваш с блясъка.

Хайлайтър вместо сенки


Да, това също е много добра идея. Малко блясък поставен в средата на клепача ти близо до миглите прави окото да изглежда по-отворено. Също ако сложиш хайлайтър в началото на окото ти, погледът ти ще изглежда много по-ясен. Убедихме ли те?

Повече за: 4 места за поставяне на хайлайтър

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , хайлайтър

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции, за които да забравиш през пролетта

Енергична, пъстра, експериментаторска – такава ще бъде 2019-та година. С подчертана индивидуалност и креативност, време е да се сбогувам с всички тенд...