Хайлайтър върху скулите – да или не?

Един от най-хитовите грим продукти в момента на пазара определено е хайлайтерът. Идеята на използването му е придаване на свежест и блясък на лицето, скулптуриране и придаване на оптически контур. Той се поставя само в определени зони а не по цялото лице. Но трябва да внимаваме с количеството което нанасям и да научим как да го нанасям.

Над ружа


Преди да започнеш, нанеси малко количество руж.

За да определиш точното място за прилагане, използвай следния трик – засмучи бузите и нанеси продукта въхру най-хлътналата част. След това, с леки движения разнеси добре продукта, към задната част на скулите. Над ружа нанеси хайлайтър, което ще направи лицето цвежо и отпочинало.

Има и по-лесен начин

Ако това ти се струва прекалено трудно, има и по-лесен начин. Просто захващаш с четката и двата продукта и нанасяш върху скулите, на мястото където обикновеноо поставяш ружа. За тази цел можеш да използваш палитрата ружове на Maybelline Master Blush, съдържаща 4 цвята от които един хайлайтър. Тази палитра събира на едно място нюанси, които могат да бъдат приложени в много различни ситуации. Изключително е компактна и лесно се побира в чантичката ти.

Как да подберем правилния цвят


Най-често срещаме хайлайтъри с розов и златист подтон. Правилото към което да се приддържаш при избора на подходящ нюанс хайлайтър е следното: ако твоят подтон на кожата е розов, избирай хайлайтър със същия подтон, и обратно. По този начин хайалйтерът ще пасне идеално на кожата ти и ще придаде натурален блясък на лицето.

Повече за: Топ 5 грешки при използване на хайлайтър

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Master Strobing Stick

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Blush

Свързани теми: грим , хайлайтър

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим трикове за по-бели зъби

Знеш ли че, има някои грим хитринки които могат да ти помогнат да се сдобиеш с блестяща усмивка? Повярвай ни, и сама ще се убедиш...