Гръндж устните

Грънджът става популярен в САЩ в края на 80-те и началото на 90-те години на 20-и век. Преди да стигне до широката аудитория, този музикален стил е бил разпознавам само от истинските бунтари, които си падат по бурни китарни рифове и здрави барабани. Днес бунтарството е едно от най-модерните течения не само на модния подиум, но и на макиаж сцената. То означава да си различен, да си интересен, да имаш какво да кажеш и покажеш и затова никак не се изненадваме, че последната бюти тенденция, която се задава към нас с пълна сила е повлияна именно от музикалния стил, за който ти разказваме.

Феерия от тъмни цветове


Гръндж устните са абсолютната обсесия на макиаж майсторите, които използват усмивките на моделите за техни платна, на които създават феерия от главно тъмни цветове.

Ако и ти искаш да покориш върхове със своите гръндж устни ти предлагаме първо да си набавиш издръжливo червило, което да е с матираща формула, защото трендър, за който ти разказваме изисква устни като кадифе, които са с истински наситен цвят. Гръндж устните са подходящи за късните ти излизания с приятели, защото те трябва да са в тъмните тонове. Когато се забавляваме често пийваме и хапваме, което според нас означава, че червилото ти трябва да истински издръжливо. Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick е продукт, който напълно ще задоволи нуждите ти в стремежа да пресъздадеш перфектно този тренд върху твоята усмивка. Гръндж макиажът се познава по преливането на два цвята. Омбре ефектът се използва при устните, като по-тъмният цвят е от външната страна, а по-светлия от вътрешната.

Заявка за уникалност и провокация


Започни с нанасянето на молив по контура на устните ти, за да ги опишеш перфектно. Стъпка две е отредена за  SuperStay Matte Ink в цвета Believer. Той е наситено лилав и е в средно тъмната гама, за да е подходящ, както за блондинките с по-светла кожа, така и за смуглите хубавици.  В средата на устните нанеси цвета Voyager, който ще създаде красив контраст и ще придаде колорит на устните ти, който дори и не си подозирала.

Гръндж визията, която сътвори върху твоята усмивка е заявка за уникалност и провокация, която ще те превърне в център на внимание, а кой не иска това...

Повече за: Необичайни грим тенденции

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Believer

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим онлайн: Топ 10 козметични продукта

Дните на дългия шопинг в дрогериите и пробването на всички нюанси, за жалост, са зад нас...