Грижа за кожата на 20

Когато си на двадесет години големите предизвикателства са пред теб и имаш време да ги изживееш пълноценно. Но това е времето когато трябва да започнеш да се замисляш какво ще се случи с кожата ти в последствие, и време да добавиш към грижата си няколко стъпки които ще ти осигурят красива и здрава кожа. В тази възрааст не се налага да се бориш със стареенето, а да правиш превенция срещу него.

Почистването е важно!


Ако има дни, когато се чувстваш прекалено изморена, и просто нямаш сили да свалиш грима от лицето си, то сега е време да се постараеш това да не се превърне в постоянен навик. През нощта, кожата се възстановява, и почистването на лицето преди лягане е от съществено значение за здравето и.  Можеш да използваш мицеларна вода или подходящ измиващ гел, за да премахнеш грима и всички замръсявания, натрупани през деня. Не забравяй че, неправилната грижа за кожата води до преждевременна поява на бръчки!

Задължителна хидратация!


Хидратацията на лицето е основна стъпка в правилната грижа! В зависимост от типа кожа, избери подходящ хидратиращ крем с лека и деликатна текстура. Нанасяй крема върху чисто лице всяка сутрин или всяка вечер преди лягане.

Областта около очите


Кожата около очите е по-фина и деликатна от останалите зони на лицето, и именно там проличават първите призанци на стареене. Затова е важно да избереш подходящ продукт създаден специално за зоната около очите.

Слънцезащита


Ултравиолетовите лъчи могат да навредят на кожата ти и при облачно време. Затова е важно да защитиш кожата си по всяко време. Използвай слънцезащитни продукти не само на плаж, но и при всяко излизане навън.

Допълнителна грижа за здрава кожа в бъдещето


Три думи: Маски за лице! Добави към арсенала си за красота маски от глина, които ще се погрижат за кожата ти, а тя ще ти отблагодари стократно. Серията Pure Clay маски за лице на L'Oréal Paris включва три маски с три вида глина, които имат различен ефект върху кожата. След използване на Pure Clay маските, кожата е детоксикирана, свежа, с блясък и с гладка повърхност.

Повече за: Грижа за кожата след тренировка

За този външен вид препоръчваме

 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Hydra Expert 24h

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris BI-PHASE Micellar Water

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Pure Clay

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Черно-белият манкюр отново е на мода тази зима

Класиката никога не бива забравена изцяло, а само периодично се завръща сред популярните тенденции в нова вариация...