Гримът на работното място

След като дългите почивни дни вече са зад гърба ни е време да се съсредоточим отново в работния вихър, който се случва около нас в началото на годината. Офисът е едно от местата, на които прекарваме най-много време и често чувстваме като наш втори дом. Точно, когато вече свикнеш до толкова с пространството и колегите ти се вижда някак по-лесно и приемливо да неглижираш макиажа си на работното място, но в името на перфектната визия смятаме, че това е тотално недопустимо. За да те улесним в задачата да поддържаш перфектен макиаж в работна атмосфера, който в същото време е ненатрапчив и деликатен, но подчертава качествата на лицето ти, имаме няколко съвета за теб...

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

Нека сънят работи за теб!

За да си неотразима в офиса е от изключително значение да си си взела нужната доза сън. По време на часовете за релакс в дома ти препоръчваме да заложиш на нощен крем за лице, който да работи върху несъвършенствата на кожата ти. Така сутрин, когато се подготвяш за натоварения ден, кожата ти ще е готова да издържи всеки стрес.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

Заложи на дълготраен фон дьо тен!

Фон дьо тенът е най-добрият приятел на жените, когато е подбран добре и според ситуацията. Когато си подложена на стрес и си заобиколена от много хора е най-добре да си набавиш дълготраен продукт, който се задържа перфектен дори при изпотяване и докосване.

Забрави за ярките червила!

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Някои хора вярват, че ако жената е с много ярко или много тъмно, натрапващо  се червило тя изглежда силно гримирана. Работното място не е най-доброто за прекаляване или експериментиране с цветовете, затова заложи на nude нюансите, които и този сезон не излизат от мода, не се натрапват и леко, но деликатно подчертават усмивката ти.

Сенките са разрешени!


Ако си мисиш, че сенките ще са първото нещо, което ще издаде колко часа е бил на лицето ти макиажът – напълно грешиш. Набави си основа за сенки и палитра с кафеникаво-бежови нюанси. Тези цветове ще омекотят погледа ти и дори, когато стресът се вижда в очите ти, сенките ще ти придадат увереност, която да се забележи от всички.

Повече за: Възстановете кожата след празниците

Свързани теми: грим , очи, червило, фон дьо тен , дневен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

BB Glow процедура: за и против

Лице, което изглежда сякаш има пудра или BB крем, а всъщност няма – без петънца, зачервяване и тъмни кръгове под очите! Точно това е ефектът на BB glo...