Гримът на Бионсе и Соланж

С разлика от 5 години – Бионсе и Соланж са сред най-известните сестри в света на шоубизнеса. С времето те съумяха да намерят личния си стил и така да останат идентични и уникални, всяка за себс си. Безспорно тези редове идват съвсем навреме – Бионсе все още кръстосва света със своето суперуспешно турнe Formation Tour, което меломаните определят като безкомпромисно и невиждано шоу, а Соланж вече може да се похвали с новия си албум - A Seat At The Table. Едната е истинска дива на сцената, а другата е нежна, непредвидима и нетипична. Двете не веднъж са споделяли, че освен сестри са и най-добри приятелки, които винаги пазят гърбовете си. Ние ги обожаваме и харесваме точно колко различни са Соланж и Бионсе една от друга и от всички останали.

Четете повече на:​ Дженифър Анистън срещу Анджелина Джоли

В редовната ни рубрика посветена на сестрите и техния грим ще се впуснем в щателно разглеждане на макиаж техниките, които майсторите на четката използват върху лицата на двете прелестни шоколадови диви.

Ексцентрична прелест


Така бихме описали грима на Соланж, който ту е почти незабележим, ту е истински артистичен. Играта с цветовете е присъща за гримьорите на изпълнителката, но те никога не съсредоточават вниманието си върху устните й, макар те да са толкова плътни и добре оформени. Макиажът на Соланж често насочва светлините на прожекторите към дълбоките й очи. Без прекалено много спирала и все пак с достатъчно количество сенки за очи – Соланж е сред звездите, които могат да си позволят ексцентричността на розовите, жълтите, червените и лилавите сенки.


Какво да използваш за подобен резултат?
 

Блясък, много блясък, още повече блясък…

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


Безспорно Бионсе е най-голямата звезда на музикалната сцена, която не оставя публиката равнодушна с изпълненията си, стайлинга си, и, разбира се, грима си. Youtube е „наводнен“ от видеа на влогъри, които ни демострират трикове, продукти и техники за постигане на грима на музикалната кралица. Той от своя страна е точно като за сцена – бляскав, но не и прекален. Обикновено забелязваме, че Бионсе кръстосва улиците без грим, но когато е на сцената, нейните гримьори избират да подсилят чертите на лицето й със силен макиаж на очите. Той обикновено се състои от очна линия, сенки и спирала, която да придаде обем без сплъстяване. Звучи постижимо и за теб, нали? Трябват ти само продукти, които да работят в твоя полза, като се задържат на лицето ти в безупречен вид възможно най-дълго време… защото не всички сме се събудили страхотни, както пее Бионсе в парчето си Flawless.
Какво да използваш за подобен резултат? 

Четете повече на:​ Топ 3 трика за перфектно подчертани вежди by @Makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • Superstar False Lashes L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • La Palette Nude L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , известни , тенденция, стил

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво е илюминатор и как се ползва

Не е толкова трудно да постигнеш свежа и блестяща визия, когато имаш цял несесер с най-разнообразни гримове, но възможно ли е това само с един продукт...