Гримът color blocking

Изберете любимите си ярки цветове


Пролетта пристигна, време е да изберете ярки цветове и съчетаете ги в една композиция, за WOW ефект който няма да ви остави незабелязана. Color blocking отново е на мода, така че забавявайте се и бъдете свежи и пролетни!

Тенденцията за съчетаване на различни цветове завладя почти всички фешънисти по света. Color blocking е идеално решение за тематично парти, кафе с приятели с много смях и изобщо пролетна визия..

Само два цвята


Съществуват няколко вида color blocking. Най-простият е този в които изборът е прост – от само два цвята. Така например, блестящо розовите устни съчетани със сини сенки за очи са перфектно решение за готино парти.

Ако се гримирате за обикновена среща и разговор с приятелка, разкрасете устните си с червило в нежнорозов нюанс а върху клепачите нанесете сенка в ярко оранжев нюанс. Оформете очите си в стил „котешко око“. Нямате търпение и вече искате да пробвате? Изчакайте още малко.

Геометрични мотиви


Color blocking отива още по-далече. Геометричните мотиви са неотменима част от тази техника. Нанесете върху горната част на устните матово червило в цвят слива, а върху долната част – перлено червило в същия цвят. За оцветяване на клепачите използвайте оранжева, жълта и сина сянка за очи. Жълтата сянка разнесете върху клепача, а с оранжевата подчертайте линията където завършва жълтата. Накрая, използвайте синия нюанс за да подчертаете цялата композиция. Готини очила – без очила, нали?

Повече за: Необичайни грим тенденции

За този външен вид препоръчваме

  • loreal paris infaillible blush paint palette 01 pink

    Поръчайте веднага
  • Color Rich Lip Palette Red

  • loreal color riche lombre pure

Свързани теми: грим , пролет

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо комплектът за грим е незаменим продукт

Настъпи времето на отпуските и пътешествията. Всички се опитват да вземат само най-основното, но ние жените винаги имаме нужда от още някоя грим дребо...