Гримове за начинаещи

Много момичета обичат гримовете, но се изправят пред проблем когато се наложи сами да се гримират.  Често се питат с кой продукт трябва да започнат, кои са основните характеристики на грима и тн.

За начало, най-добре е да научиш повече за основните грим продукти, които със сигурност всяка от нас използва ежедневно.

Фон дьо тен

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Изборът на фон дьо тен трябва да бъде съобразен с типа и цвят кожа на всяка жена. Избирай продукт в нюанс, максимално близък до естествения цвят на кожата ти и старай се винаги добре да разнасяш продукта. Нашето предложение е SuperStay 24H на Maybelline New York. Формулата на този фон дьо тен гарантира запазване на свежия вид възможно най-дълго, а леката му текстура го прави изключително подхдоящ за употреба за дневна грим визия. Осигурява дълготраен полу-матов завършек.

Спирала

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Спиралата е неотменна част от грим несесера на всяка жена и продукт на който жените много трудно устояват.  Изборът на спирала трябва бъде съобразен с ефекта който търсиш. За дневен грим, не е препоръчително да използваш водоустойчив продукт. Заложи на продукт който придава обем към миглите ти, без натрупване и спластяване.  Нашето предложение е да използваш Maybelline New York Colossal Big Shot спиралата, чиято формула е обогатена с колаген, мигновенно придаващ обем на миглите. Тя притежава четка с вълнообразни влакънца, които осигуряват лесен достъп до всяка мигла.

Червило в телесен нюанс

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Накрая идва ред и на червилото. Червилата в телесни нюанси подхождат на всеки грим, без значение дали става дума за дневен или вечерен грим. Все пак, за създаване на ефектна дневна визия трябва да избягваеш червилата с матова формула а да заложиш на перлено червило в телесен нюанс.

Повече за: Най-добрите макиаж продукти, които да се поберат в чантичката ти

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Superstay 24H

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Color Sensational Brown Sugar

Свързани теми: грим , спирала , червило, фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup туториал: грим за всякакви поводи

Представи си, че съществува един makeup look, подходящ за всякакви поводи. Накъдето и да се запътиш, без значение дали става дума за разходка из града...