Гримьорът на Адел разкрива тайните на перфектната и разпознаваема очна линия на звездата

Носителката на Грами, английската певица Адел руши правилата не само с невероятния си глас, но и с разпознаваемата си визия.

Адел проби на музикалната сцена във времето, когато всички поп певици бяха стройни, руси, а в клиповете си – полуголи. Но не и Адел.  Кaто блондинка, тя е съблазнителна. А със заоблените си форми стана пример за много млади жени по света, които не се вписват в обичайната картина. Вместо това, те остават верни на автентичния си външен вид. Визията на Адел излъчва посланието, че да си красива и успешна не означава, че изглеждаш като всички останали.

След като креативният директор на Lancôme Лиза Елдридж била затрупана от читателски въпроси как да постигнат известната визия на Адел, Лиза се обърнала към Майкъл Ащън, личния гримьор на певицата. Двамата разкриха как се прави разпознаваемата очна линия на Адел, превърнала се в нейна запазена марка, а и честа тема на видео уроци в You Tube.

Ето как ще постигнете блестящата и гладка визия на очната линия на Адел в няколко стъпки:

 

Стъпка по стъпка

1.     С фина четка Майкъл Ащън първо очертава линия от центъра на клепача, възможно най-близо до основата на миглите, като я прави по-плътна към външния ъгъл на окото. След това с бързо движение очертава линия отгоре и така оформя гладка линия, която издължава окото. Усилва движението и по този начин повдига окото.

 

2.     Със същата четка добавя още един слой, за да може при нужда да дооформи линията.

3.     За допълнителен акцент поставете дискретни изкуствени мигли и спирала и извийте миглите навън. Сега вече сте готови да излезете и да покажете красивите си очи – бъдете сигурни, че визията ви няма да остане незабелязана.

 

Свързани теми: очна линия, очи, известни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 7 бюти продукта за това лято

Ако трябва да се ограничиш на само няколко продукта, които да бъдат с теб навсякъде през това лято, и с чиято помощ мигновено можеш да освежиш и подоб...