Гримиране на очите: Трикове за нанасяне на очна линия и спирала

Голяма част от сръчните момичета оставят гримирането на очите за накрая. Ако ти обаче не си толкова опитна в гримирането на най-трудните зони на лицето, колкото някои от блогерките, които дори в колите си на път нанасят гримове на очите, а вместо това често ти се случва да съсипеш отличния тен и идеално покритите торбички под очите с последното нанасяне на спиралата или очната линия, то тогава ще ти бъде полезно да обърнеш внимание на тези няколко трика за по-лесно нанасяне на тези козметични продукти и кои са по-простите начини да гримираш очите си.

Гримиране на очите: Трикове за нанасяне на очна линия и спирала

Гримиране на очите с очна линия

Избери гелообразна очна линия – по-лесна е за нанасяне

При очната линия най-важно е гладко да се плъзга при нанасяне и да е стабилна. За разлика от класическта, която изисква изключителна прецизност при нанасяне, дори неопитна ръка може да се справи с гел-очната линия, благодарение на гелообразната и структура. Maybelline New York предлага гелообразната очна линия Tatto Liner както в класическо черно, така и в много други цветове, за да бъде погледът ти ослепителен и това лято. На разположение са ти следните нюанси: черно, бургунди, синьо, зелени и златно розово.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Не затваряй очи, когато слагаш очна линия

Въпреки че вероятно ти звучи логично да затвориш едното око, докато с отвореното друго контролираш действията на ръката си, никога не нанасяй очната линия със затворени очи. Независимо от това колко си се постарала ще ти остане празно пространство между миглите и очната линия. Нанеси очната линия с полузатворени очи, като преди това можеш да нанесеш и основа за сенки или малко коректор на клепача, за да легне очната линия още по-равномерно.

Избирай само стабилни очни линии

Няма нищо по-лошо от изцяло или частично размазана очна линия. Започне ли да се стича не само, че гримовете на очите ти изглеждат зле, но за нула време съсипва и останалия ти грим. Затова е важно при избора на продукт да се спираш само на онези, които предлагат стабилност през целия ден. Може би изборът ти трябва да бъде тази очна линия на Maybelline.Освен че е гелообразна, Maybelline New York Tattoo Liner е устойчива на размазване и избледняване, а издържа на лицето до цели 36 часа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Гримиране на очите със спирала

След като си избрала подходящата спирала за дължина и обем, можеш да приложиш следния трик: слагаш огледалце пред себе си, под линията на очите, така че да обхванеш всяка една мигла. Една изключително лесна за нанасяне спирала е Maybelline New York Snapscara, а най-добър резултат ще има, ако нанесеш два слоя от нея. Ако желаеш да допълниш погледа си с малко летни цветове, тогава ще останеш приятно изненадана, когато ти съобщим, че тази спирала се предлага и в цвят Black Charry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Надяваме се да сме ти помогнали за следващия път, когато ще ползваш тези сложни козметични продукти.

В коментарите ни напиши какви трикове ползваш ти!

Прочети повече за: Неправилно гримиране и как да го избегнеш

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Rose Gold

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Teal

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Rich Berry

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Intense Green

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Bold Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York SnapScara Black Cherry

  Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очна линия, очи, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да съчетаем грима с прическа за най-лудата нощ?

Ето няколко съвета как най-добре да съчетаеш грима с прическата и да постигнеш визия, с която първо да очароваш себе си, но и всички останали...