Грим за сватба на открито

Лятото е един от най-предпочитаните сезони за сватби, защото ни носи много положителни емоции и слънчево настроение. Сватбите на открито са наистина романтични и уникални, но имат и свои недостатъци – гримът и прическате на булката и гостенките са застрашени от горещините. Използвайте тези малки хитрости, с помощта на които е невъзможно да останете незабелязани, и които ще направят грима максимално траен.  

Слънцезащитен крем

Слънцезащитните продукти са абсолютно задължителни! Слънцезащитните кремове трябва да са сред най-постоянните ви спътници през лятото. Те не само се грижат за кожата, но и оставят лицето добре подготвено за грим и удължават трайността му. За да предотвратите неприятното лъщене, изберете слънцезащитен крем с матиращ ефект.

Заложете на база за грим с лека консистенция. Изберете гланц за устни който ще придаде естествен блясък на устните без да ги прави лепкави. Сватбата е на открито, и със сигурност не искате косата ви да се залепя по устните когато дъхне малко вятър...

Избирайте внимателно продуктите


Избирайте внимателно продуктите за грим. Препоръчваме ви да използвате сенки на прах, тъй като кремообразните сенки лесно се наслояват по гънките на клепача. Преди да започнете да гримирате клепачите си, нанесете основа за сенки, която не позволява на сенките да се събират на сгъвката на клепача. След това нанесете прахообразни сенки, един слой водоустойчива спирала и молив за очи.

Използвайте качествена четка или гъбичка за разнасяне на прахообразна пудра, която премахва лъскавината и прави кожата копринено матова. Накрая, нанесете фиксиращ спрей, който предпазва грима от нежелани промени причинени от потенето на кожата.

Фиксирайте прическата си със спрей и сте готови за още едно незабравимо преживяване.  

Повече за: Сватбен грим с червено червило - защо не!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Infallible 24-h Matte

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction 634 Greige Perfe

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte 201 Hollywood beige

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за паднали клепачи

Правилните съвети правят гримирането на паднали клепачи значително по-лесно...