Грим за рейв парти

Рейв парти - страхотен шанс да поиграеш с цветовете и грима! Да живее свободата! Подбрахме 4 вдъхновяващи, страхотни визии които ти дават шанс да изразиш себе си и да се оставиш да те понесем по вълните на електронната музиката.

1. Диво приключение

Добре, подготвяш се за рейв парти, но преди да започнеш приключението, ще отидеш с приятелката си на кафе или разходка. Затова, този грим е идеално решение за теб – не прекалено натрапчив и същевременно достатъчно ексцентричен за рейв парти. Очната линия е главно действащо лице в тази визия. Съчетай я със сенки в огнени нюанси на земни цветове. За да предотвратиш най-често повтаряните грешки с очната линия, приддържай се към основните правила на прилагане на този продукт.

2. Експлозия от цветове


Енергичните парчета изискват енергичен грим! Клепачи в син, оранжев, яркорозов цвят ще се виждат прекрасно на неоновата светлина в клуба. Тук няма забранени съчетания. Цветна очна линия или цветна спирала ще придадат допълнителна нотка драматизъм към визията ти. Излези от зоната си на конфорт и разкраси клепачитге си в синьо-оранжево!

3. Вуду

Ако магията на музиката се показва чрез грим, тогава тази визия е твоят избор. Контурирай правилно лицето си, а след това с помощта на бял молив изрисувай няколко черти върху бузите, точно както го правят племената. За създаване на подобна визия не е нужно да владееш добре различни техники за гримиране а да се отдадеш на въображението си. Върху миглите нанеси един пласт спирала с ефект изкуствени мигли и се наслаждавай на ритъма.

4. Out of space


Съчетанието от пастелни неонови нюанси на синьо и лилаво върху клепачите ти със сигурност ще взриви подиума под ултравиолетовата светлина в клуба.  Едно докосване на качествено матово червило по устните и смело нанесена очна линия са перфектно допълнение към тази уникална, дръзка рейв визия.

Повече за: Гръндж устните

Свързани теми: грим , очна линия, очи, червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

За или против: цепнати вежди, тенденция, която се завръща

Звучи невероятно, но е вярно – популярната тенденция сред хип хоп изпълнителите от началото на деветдесетте...