Грим за момичета с брекети

 

Правилно и красиво подредените зъби са неразделна част от хубавата усмивка. Но, за съжаление не всеки може да се похвали с такива зъби, и много често се налага слагане на брекети. Повечето момичета смятат брекетите за недостатък, но голям брой мъже смятат че те правят момичетата още по-привлекателни. Дори брекетите често се възприемат като модна тенденция.

Затова, изборът на подходящ грим е од ключово значение за една красива визия за всяко момиче с брекети.

Избери подходящо червило


Момичетата с брекети трябва да се доверят на телесните тонове. Те насочват вниманието върху устните и отвличат вниманието от бректите.

Съвет: Поддържай устните си! Редовният пилинг е задължителен, както и хидратирането на устните с подходящ балсам.

Ако все пак не искаш да се отказваш от любимото си червено червило, то тогава трябва да заложиш на неговите по-тъмни нюанси. Използвай червила с матиращ ефект, защото гланцовете много по-лесно се разтичат и вероятността да попаднат върху брекетите е голяма.

Акцентирай върху очите


Важно е веждите ти да са добре оформени и умело подчертани. Класическият опушен грим е винаги добро решение, което със сигурност ще отвлече вниманието то зъбите ти и брекетите. Очната линия също може да направи очите ти по-изразителни и да изпъкнат на преден план. За спиралата мислим че вече е излишно да говорим.

Съвет за опушен грим: С помощта на молив за очи очертай дебела линия в основата на клепача, и след това я разнеси добре като използваш подходяща четка. Нанеси сенки за очи в по-тъмни нюанси върху целия клепач. Както винаги, старай се да прелееш добре цветовете. Накрая, под долния клепач нанеси смесени двете сенки за да подчертаеш красотата на очите си. За финален щрих нанеси два пласта спирала и си готова.

Най-важното: Усмихвай се широко и със самочувствие!

Повече за: Имаш лунички? Този текст е за теб!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Greige Perfe

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • La Palette Ombre L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , очи, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Венецианският фестивал – Филмова красота на всяка крачка

Венецианският филмов фестивал е един от най-старите и уважавани филмови фестивали на света, който с всяка изминала година печели симпатиите на публика...