Грим за интервю за работа by @makeupbuthow

grim za rabota eli

При интервюто за работа, визията и първите впечатления играят огромна роля. Много е важно да се облечем и гримираме така, че да излъчваме увереност, респект и да имаме професионален и сериозен вид.

Ето и моите топ 5 съвета:

#1

Ако се изчервявате лесно в напрегнати ситуации, важно е да подберете основа с добро покритие, което да не позволява на червенината да се покаже. Вместо руж, нанесете бронзант или контур на скулите и малко хайлайт за блясък.

#2

Заложете на телесни тонове за всяка част от лицето – сенки, руж, червило – нека всички те да бъдат по-неутрални и естествени. Интервюто за работа не е мястото, където да демонстрирате артистичните си умения с грима. Той трябва да изглежда лек и натурален, подчертаващ естествената ви красота, но без да се набива на очи.

#3 

Устни – червеното червило е класика в жанра, но ви съветвам да го пропуснете за подобен повод. Всеки вид тъмно или ярко червило, което трябва да се нанася прецизно не е добра идея. Така ще се притеснявате дали сте го изтрили, дали се е износило неравномерно докато отпивате вода или говорите продължително време. Най-добре е да нанесете леко червило, балсам за устни или гланц в цвят, който е сходен на цвета на устните ви.

grim za rabota eli

#4

Пудра – дори и да сте със суха кожа и да не ползвате много пудра в ежедневието, не пропускайте да сложите поне малко за подобна среща или интервю. По този начин ако се изпотите от притеснение, лицето ви няма да има неприятно лъщене и мазен вид.

#5

За облеклото съветвам да изберете класическото и консервативното. Без значение каква е позицията, за която кандидатствате – това е визия, с която ще вдъхвате доверие и респект. 

Надявам се съветите ми да бъдат от полза. Ще се радвам да разбера и кои са вашите трикове за безупречна визия за интервю за работа.

До скоро!

Ели

Повече за: Най-добрият макиаж за офиса

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Master Contour Duo

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Compact Powder

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , официален грим, устни, Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Перфектни вежди в няколко стъпки

В днешно време грижата за веждите е също толкова важна, колкото и гримирането на очите или устните. Природно гъстите вежди се наложиха като моден трен...