Грим за Хелоуин

 


Хелоуин главоломно наближава. Хелоуин не е български празник, но е винаги чудесен начин да излезеш и да се забавляваш, и удобен повод да изразиш своята уникалност и креативност.

Всичко, което ти трябва е малко грим и добро настроение.

И секси и зловеща

Ако искаш тази вечер да бъдеш едновременно и секси и зловеща, то тогава трябва да се превъплътиш в образа на върколак. Сигурни сме че в чантичката ти вече имаш всички гримове които са ти нужни – червено червило и молив за устни, кафяв и черен молив за очи, спирала и малко талант...

С помощта на кафяв молив за очи начертай линии по бузите си, за да се сдобиеш с косми. Оцвети върха на носа си в черно, като използваш черен молив за очи. Него използвай и да оцветиш  горната си  устна. Около уснтите с помощта на червен молив нарисувай няколко капки кръв. Върху клепачите нанеси черни сенки и си готова!

Галактическа принцеса


Ако искаш да подчертаеш своята женственост и индивидуалност, тогава можеш да се превъплътиш в галактическа принцеса. Трябват ти златисти сенки с брокатени частици, с които ще разкрасиш клепачите си а останалото е въпрос на инпровизация и креативност. Нанеси фон дьо тен върху лицето за да прекриеш малките неправилности по кожата, а върху клепачите, носа и под очите нанеси брокатените сенки. Най-подходящи са сенките в златисто, медно кафяво, синьо, оранжево. Ако подръка имаш стикери звездички – ти си истинска галактическа принцеса!

Вампир

Един от най-актуланите образи а гримът не е сложен. За образа на вампир ти трябва доста светъл фон дьо тен. С помощта на молив направи веждите си плътни и силно подчертани. Нанеси сенки в лилаво върху клепачите, а върху миглите няколко пласта спирала. Избери бордо нюанс червило за устните си, с червен молив за устни нарисувай капки кръв, стичащи се от тях.

Цветно лице


Един от актуалните гримове за Хелоуин е цветно лице. Но, за този грим всичко от което имаш нужда е доста свободно време и силно въображение.

Не забравяй че целта е да се забавляваш и може би да изплашиш някой приятел. И нали знаеш…номер или лакомство?!!

Повече за: Издръжлив парти грим: Мисията възможна!

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York SuperStay 24h Foundation

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Pleasure me red

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational Limited

  Поръчайте веднага
 • Maubelline New York the Nudes Palette

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи, червило, брокат

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продукти, които да пробваш тази зима!

Време да презаредиш или смениш гримовете си с най-новите продукти за гримиране и грижа за кожата...