Грим трикове за съблазнителен поглед

Всяка жена може да се превърне в перфектна съблазнителка, на която трудно може да се устои. А гримът е един от важните съюзници в тази мисия. Разбира се, акцентът е върху очите, а за създаването на съблазнителен очен грим ти трябва малко търпение, няколко качествени гримове и нашите насоки. Искаш съблазнителен поглед? Заповядай!

Съблазнителен поглед No1: Игра на светлосенките

Спомни си за всички правила за контуриране на лицето чрез създаване на светлосенки. Сега е време да приложиш тези правила върху клепачите – тъмните нюанси за да подобриш пропорциите, а светлите нюанси да отвориш погледа и да подчертаеш красотата му. Основа за сенки е един от продуктите който не бива да бъде подминат. Тя улеснява нанасянето и разнасянето на сенките и помага задържането им върху клепача, за да осигури пленителен поглед за дълго време. Сега е време за създаване на светлосенки. Можеш да заложиш на сенки с матов завършек, или пък на хитовата тенденция за този сезон – седефено-блестящи сенки. Старай се да следиш естествения контур на клепачите, и избирай съвпадащи помежду си нюанси. По този начин ще се сдобиеш със съблазнителна визия, която не е прекалено натрапчива и претенциозна.

Grim trikove za sablaznitelen pogled

Съблазнителен поглед No2: Очната линия – най-добрата ти приятелка

Котешкият поглед е драматичен и неустоим, а очната линия е неотменна част от създаването му. За да се справиш добре, важно е да нанасяш продукта според формата на очите си. Дамите с паднали клепачи най-често се затрудняват в тази мисия, тъй като тази форма изисква корекции. При падналите клепачи обикновено няма много място за плътна линия, и затова се старай да изтегляш тънка черта в посока нагоре. До каква степен ще се справиш зависи и от писеца на очната линия, и затова залагай на кчествен продукт, който осигурява прецизно и лесно нанасяне. Правилно и прецизно нанесена, очната линия превръща погледа в машина за съблазняване.

 

Съблазнителен поглед No3: Отвърщай с намигване

Дългите и красиви мигли са задължителен атрибут на съблазнителния поглед, и спиралата е задължителна част от него. Избирай продукт същевремено осигуряващ обем и дъжлина на миглите ти. Широко отворените очи излъчват пленяващо самочувствие, а будните и свежи очи правят визията по-красива и неустоима. Нанасяй спиралта със зигзагообразни движения, както върху горните така и върху доните мигли, като държиш очите си затворени. Разреши миглите и изчакай спиралата да изсъхне добре преди да нанесеш още един пласт.

Grim trikove za sablaznitelen pogled

За ефект на леко повдигнати очи, нанасяй спиралата само върху горните мигли. Този начин на гримиране съвпада перфектно с грим в стил котешко око или подчертани очи с помощта на очна линия. Два пласта спирала върху миглите, леко изтеглени нагоре със сигурност ще те превърнат в неустоима красавица.

Съблазнителен поглед No4: Гореща а нежна

Сенки за очи в бели, златисти или сребърни тонове ще придадат нежно излъчване на визията ти. В този случай основата също играе важна роля. При избора на нюанс, трябва да се съобразиш с естествения цвят на кожата ти, защото сенките в бели и сребърни нюанси стоят добре на по-светла кожа, докато златистите сенки са подходящи за маслинова кожа. Избери един нюанас, който да нанесеш върху целия клепач чак до ивицата на веждите. Върху долния клепач нанеси сенки така че линията да се свързва с тази на горния клепач. Приложи спиралата по същия начин както беше споменато по горе и мигновено ще се сдобиеш с горещо, но нежно излъаване.

Grim trikove za sablaznitelen pogled

Съблазнителен поглед No5: Жената вамп

За създаване на грим тип „фатална жена“ ти трябват сенки от тъмната цветова гама. Сенките се нанасят по дължината на целия клепач като следят формата му и се издигат леко в посока нагоре в края на клепача. Препоръчваме ти да пробваш седефени сенки, които ще придадат допълнителна нотка съблазън и актуалния ефект на „мокър грим“. За тази визия, нанеси спиралата така че визуално да повдигне миглите ти – няколко пласта само върху горните мигли. Останалият грим задължително трябва да е по-семпъл, освен ако не се стараеш да създадеш ефектна вечерна визия. В този случай, нанеси червено червило за финален щрих и си готова!

,

Повече за: СТОП на начинаещите грешки в грима

За този външен вид препоръчваме

  • Armani Eyes To Kill Stellar

  • Armani Eyes To Kill Quattro

  • Armani Eyes To Kill Lacquered Eyeliner

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , контуриране на лице , очна линия, очи, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Готова ли си да се превъплатиш в любимата си кукла Барби от детството с помощта на тази нова тенденция в гримирането?

След като излезе официалният трейлър на филма "Барби", интернет е залят от нова тенденция в грима, а ето за какво става дума...