Грим трикове за бързо и лесно нанасяне на червило

Червилото е короната на грима на жената. За съжаление, много от вас се затрудняват с правилното му поставяне и нерядко изпитват голямо разочарование от крайния резултат. Опитвате се устните ви да изглеждат също като устните на модела в любимото ви списание или социална мрежа, но просто не ви се получава. Постоянно се размазва, не стои добре върху устните, цветът избледнява...минавате през истински кошмар.Точно затова, на едно място събрахме няколко ценни трика от професиоанални гримьори, които да ви улеснят при правилното нанасяне на червилото.

Трик номер 1: Пилинг

Обикновено, когато споменем пилинг, веднага си мислим за лицето или тялото, но факт е че устните също се нуждаят от подходяща грижа. Както и на кожата на лицето, така и на кожата на устните се отразяват резките промени на времето. Устните често се изсушават и лесно напукват. Нанесено върху сухи и напукани устни, червилото прави неравностите и дефектите още по-видими. Затова, редовният пилинг на устните е от съществено значение за красивия вид на червилото.

Grim trikove za barzo i lesno nanasjane na cervilo

Трик номер 2: Поставяне на основа

И основата най-често се свързва с лицето, професионалните гримьори обаче много често я използват и върху устните. Тя не само задържа червилото на място, но същевременно хидратира устните и им придава по-здравословен вид, предотвратявайки напукването им. Ако все още се колебаете дали да си набавите подходящ праймър за устни, нашият съвет е – всеки велик шедьовър има нужда от основа, устните ви също!

Трик номер 3: Форма на червилото

Професионалните гримьори почти никога не нанасят продукта директно върху устните, а за това използват подходяща четка. Ако този начин ви затруднява, трябва да изберете червило с форма, осигуряваща лесно и удобно нанасяне. Един от продуктите които лесно се нанасят и същевремено даряват устните с лек, матов ефект е The Slim червилото на бранда YSL. То се нанася плавно, само с едно движение което пести и време и нерви. Формата му осгурява прецизно нанасяне и очертаване на контурите, докато уникалната му текстура придава визуален обем на усните.

Grim trikove za barzo i lesno nanasjane na cervilo

Трик номер 4: Няколко пласта червило

Матовите червила са доста капризни за нанасяне. За да се сдобиете с уеднаквен, безупречен цвят на устните нанасяйте червилото на няколко пласта. Нанасянето само с едно движение лесно може да резултира в провал, и да направи да изглеждате като че ли сте се гримирали без огледало. Това не е нещото, което наистина искате, нали?

Трик номер 5: Правилно нанасяне на молив за устни

Често се случва да се сдобием с качествен молив за устни, но просто не знаем как правилно да го използваме. Вследствие на това, получаваме обратен ефект и размазани устни, изглеждащи изключитлено нелепо. Затова, нанасяйте молива под ъгъл от 45 градуса, и то с къси и резки движения. За перфектно съчетаване с The Slim червилото и подчертаване на контура, предлагаме ви нежните нюанси на Dessin Des Lèvres Lip Styler молива.

Grim trikove za barzo i lesno nanasjane na cervilo

Повече за: Грим трикове за Боб прическа

За този външен вид препоръчваме

  • YSL Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstick

  • YSL Dessin Des Lèvres Lip Styler

Свързани теми: грим , червено червило , червило, руж , мат, есен , Yves Saint Laurent

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Стъклени нокти: най-популярната тенденция в Холивуд

тъклените нокти вече са абсолютен хит по ръцете на холивудските диви, а с всеки изминал ден стават все по-популярни и сред простосмъртните...