Грим трик за скриване на двойна брадичка

Двойната брадичка може да развали външния вид на много момичета, а ако и ти си сред тях, сега е време да научиш как да я скриеш с помощта на грим.

Съсредоточи се върху долната част на лицето


Преди прилагане на фон дьо тен, задължително почисти добре лицето от всички остатъци на грим или мръсотия. След това, нанеси качествен хидратиращ крем, съобразен с твоят тип кожа. Изчакай той да попие добре и ремини към фон дьо тена. В тази мисия е важно да се съсредоточиш върху долната част от лицето и шията, където да нанесеш фон дьо тен, с една идея по-тъмен от този който нанасяш върху останалата част от лицето.

Бронзантът играе важна роля


С правилно нанасяне на определени грим продукти, можем да скрием почти всички недостатъци по лицето.  Когато говорим за скриване на двойна брадичка, изпозлването на бронзант също играе важна роля. Ако имаш светла кожа, заложи на бронзант в розови нюанси, докато смуглите красавици трябва да използват продукт със златист оттенък. Нанасяй бронзанта върху цялата дължина на челюастта, като разнасяш добре продукта за да избегнеш появата на видими следи от нанасянето му. По този начин ще създадеш илюзия за сянка която да скире двойната брадичка.

Червилото може да ти изиграе лоша шега


Не само тези продукти помагат за скриването на двойна брадичка, а изключително важна роля играе и червилото. Избери червило в ярки и смели цветове, които да пренасочат вниманието върху уснтите ти. Можеш да използваш червила в тъмночервени нюанси или червила в кафявата цветова гама.

Повече за: Как да прикриеш акнето и тъмните кръгове?

За този външен вид препоръчваме

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червило, фон дьо тен , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Иновация: Фон дьо тен, който хидратира и подобрява качеството на кожата

Вероятно и ти, независимо от това кой фон дьо тен ползваш, често оставяш кожата си „да почива“ и избираш да бъдеш без грим цял ден...