Грим тенденции, които се завръщат през 2018

Някои от тях са ни добре познати, тъй като атакуваха модните подиуми още от миналата година а през 2018 правят голямото си завръщане. Най-общо казано, голямото завръщане на броката и украсите са малка част от тенденциите в грима които ще виждаме навсякъде през 2018.
 

Черна очна линия с брокатени частиви

Очна линия, с каквато дефилираха моделите по котешките пътеки миналата година, става неотменна част от ефектната вечерна визия. Трябва да бъдеш внимателна при нанасянето и, тъй като и най-малките грешки стават ясно видими, а цялостната визия се превръща в нелепа. Затова, внимателно нанасяй очната линия, като започваш от вътрешната към външната част на клепача. Ако нямаш подръка подобна очна линия, винаги можеш да използваш класическа, черна очна линия а след нанасянето и да добавиш малко количество брокатени частици.

Златист хайлайтър

Златистите хайлайтъри се завръщат на сцената, а според гримьорите това е must-have продукт за тази година. Всяка жена, която следи тенденциите трябва да го има в козметичната си чантичка. Той придава естествено сияние на лицето и можеш да го нанасяш върху скулите но и във вътрешните ъгли на очите, което ще ти помогне да изглеждаш по-борда и жизнена.

Кафяв молив за очи

Използвай кафяв молив с който да очертаеш очите си, а след това леко разнеси продукта за по-мек и опушен ефект. Съчетай молива с металическо червило в златисто или в телесен нюанс и ще получиш ефектна визия за тази година.
 

Сенки в розово

Сенките за очи в розови нюанси продължават да властват и през 2018. Остават много добър избор както за дневен, така и за вечерен грим.

Златисто, златисто, златисто...

Използвай златисти частици с които да допълниш всяка една визия. Всичко е разрешено, така че имаш пълна свобода да експериментираш. Развихри въображението си и започвай!

Повече за: Най-големите грим тенденции за 2018-а

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага
  • The Blushed Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденция Еуфория

Ако си успяла да видиш визията еуфория в профилите на известните личности и искаш да ги копираш, тогава най-важното е овладееш техниката за нанасяне н...