Грим с мокър ефект

Една страхотна тенденция, която съчетава в себе си същността на красотата и модата. Доста нашумяла напоследък, тази тенденция ви дава възможност да се сдобиете с уникално излъчване и страстна, сексапилна визия.

От котешките пътеки, през кориците на модни списания до червените килими...тенденцията на грима с мокър ефект продължава да господства. Колкото и трудна за създаване да изглежда, „мократа визия“ е изклюително лесно пистижима. Важно е само да изберете подходящи продукти и да следите съветите ни

3 стъпки до перфектен мокър ефект


За онези, които все още не са напълно наясно каква е тайната на този грим, нека да поясним. Целта е създаване на влажен ефект върху лицето, с неустоим естествен блясък. За постигане на подобна визия се използват кремообразни гримове, с бляскав ефект. Сенките, със светлоотразяващи частици и включените 3Д пигменти, осигуряващи хроматичен ефект са перфектно решение за създаване на визия, окъпана в нежна цветлина. А възможностите са безброй!

Първа стъпка: По цялата дължина на келапчите нанесете основа за сенки. Тя улеснява прилагането на сенките и удължава трайността им. Ако нямата подръка основа, изпозлвайте коректор който ще нанесете в средата на клепачите. Не прекалявайте с количеството.

Втора стъпка: Приложете сенките. Изборът на нюанс зависи изцяло от вашите предпочитания. Металическите сенки носят невероятен блясък и определено привличат внимание, и може да ги нанасяте с помощта на суха четка или леко навлажнена, за подсилване на драматичния ефект

Трета стъпка: Не разваляйте всичко. На финала, за да заблестите с пълна сила, вземете гланц за устни и го нанесете върху целия клепач. По този начин ще удължите ефекта и трайността на сенките.

Неустоим триизмерен ефект 


Днес пазара е залят от гримове които даряват кожата с мокър ефект. Така, съществуват дълготрайни сенки, осигуряващи 3Д ефект. Те са силно пигментирани и придават неустоим триизмерен ефект на погледа.

За финал, нанесете спирала за обем върху миглите. Един слой е напълно достатъчен, тъй като целта на тази визия е да накара клепчите да изпъкнат на преден план, а не да останат скрити като зад щит от мигли. Препоръчваме ви да използвате водоустойчива спирала, за да предотвратите нежеланото разтичане.

Не забравяйте за веждите! Оформете ги добре и нанесете фиксиращ гел отгоре.

Ако желаете мокър ефект и върху устните, използвайте гланц с фина, нелепкава структура. Един от начините за създаване на ефекта на мокри устни е използването на подходящи масла. Маслата поддържат устните красиви и са перфектно допълнение към летния грим. Съществуват различни видове, с различни вкусове и аромати.

Повече за: Лек грим за лятото

За този външен вид препоръчваме

  • L'oreal Paris Infaillible Primer Anti-Fatigue

    Поръчайте веднага
  • L'oreal Paris Cherry My Cheri Eyeshadow Palette

    Поръчайте веднага
  • Nyx Professional Makeup #Thisiseverything Lip Oil

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, лято

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Brow University: Школа за лесно оформяне на веждите

Разкриваме ти ефектите им и техниките за перфектно оформяне на веждите...