Грим рутина за 90 секунди

Съвременният живот е толкова забързан, че малко жени имат достатъчно време което да отделят за себе си. Като цяло, много рядко се случва да можем бавно и спокойно да се гримирам и подготвим за деня. За щастие, някои тенденции в грима ни дават възможност бързо и лесно да се справим със задачата, наречена бързо създаване на ефектна визия. Трябват ти само няколко минути по-точно секунди да придадеш свежест на лицето си и да бъдеш доволна, когато се погледнеш в огледалото.

Първа стъпка


Почистването е абсолютно задължителна стъпка! 

Втора стъпка

С помощта на четка или гъбичка нанеси подходящ ББ крем, за да придадеш по-свеж вид на кожата. Тази стъпка не би трябвало да ти отнеме повече от 45 секунди.

Трета стъпка

Избери коректор с един тон по-светъл от естествения цвят на кожата ти, и го използвай да прикриеш тъмните кръгове под очите и недостатъците по кожата. Най-добре е да използваш подходяща четка, предназначена за нанасяне на коректор. Четките за коректор са обикновено по-малки и по-тънки от тези за нанансяне на фон дьо тен.

Четвърта стъпка


Разкраси устните си с течно червило или гланц. Течните червила се нанасят лесно а деликатната им формула прави устните по-меки.

Пета стъпка

Идва ред на финалната сътпка – спиралата. Заложи на Lash Sensational спиралата на Maybelline, която мигновенно ще направи миглите ти обемни а погледа ти неустоим.

....Готова си!

Повече за: Съвети за бърз грим + GIVEAWAY Maybelline Collosal Big Shot by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Lash Sensational Limited

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 1 - Light

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи, червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Водоустойчиви гримове: ръководство за лятото

Проблемът с разтопения грим се решава много преди той да се покаже. Просто е – водоустойчивите гримове са единственото решение...