Грим продукти в които си струва да инвестирате

През последните няколко години, пазарът е наситен с различни козметични продукти на различни цени. Цените варират наистина много, от приемливо ниски до прекалено високи. Все пак, когато става дума за грим, важи правилото че колкото по-скъп е продукта, резултатите са толкова по-ефикасни. Има продукти, които си заслужават цената и в които си струва да инвестирате.

Пудра

 

Първият продукт, несъмнено, е пудрата. Много важно е да изберете пудра която е подходяща за вашия тип кожа, и същевременно не придава тежест на лицето. Освен пудрата, важно е правилно да изберете основа/база. Добрата основа за грим е изключително важна, тъй като, тя стабилизира пудрата и ще и помогне да се задържи по-дълго на лицето.

Коректор

 

Ако имате тъмни кръгове под очите, задължително е да имате добър и качествен коректор. Внимателно избирайте цветовете на коректора! Ако кръговете под очите ви са лилави не трябва да избирате твърде светъл коректор. Свободно пробвайте коректора върху лицето си, точно затова в магазините винаги има тестери.

Инструменти за грим

 

Ако сте голем фен на гримирането, със сигурност вече знаете че, ключ към чудесния грим е изпозлването на подходящи инструменти. Можете да купувате цели комплекти или отделни инструменти. Четки за пудра, руж, коректор, червило – всичко е ваш избор.

Червило

 

На края, но не по-малко важен от останалите, е безвременния продукт в който си струва да инвестирате - червилото. Качественото и устойчиво червило прави лицето по-изразително, вие само трябва да изберете цвят който най-много ви харесва.  

Повече за: Как правилно да оформим чертите си?

 

Свързани теми: грим , грижа, очи, червило, руж , пудра, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Процедура с ефект на пилинг за обновяване на кожата за 7 дни

Пилингът е необходим на кожата, защото премахва мъртвите клетки от кожата и я подготвя за други продукти за грижа и грим...