Грим продукти от които може да се икономисва

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви опростят купуването на продукти за грим и ще ви спестят пари. 

Червило и гланц за устни 


Можете да икономисвате от червилото и гланцовете. Много малко червила, макар и най-скъпи, са трайни и устойчиви. След ядене и пиене, в повечето случаи, има нужда от повторно нанасяне. Затова, можете да си купите по-евтино червило, и по-добре инвестирайте в някой качествен и по-скъп фон дьо тен, за да избегнете проблемите с кожата.

Молив за очи и туш


Голямата гама от тези продукти ви дава възможност да изберете качествен продукт за изключително малко пари. По-добре да похарчите повече пари за да изберете качествена сянка за очите, с добра устойчивост.

Лак, пяна и гел за коса


Геловете, лаковете и пяната не заздравяват и не подхранват косата. Тъкмо затова, няма нужда да харчите много пари за такива стилизиращи продукти. Всички съдържат почти еднакви съставки и са със същото действие, затова свободно изберете някой по-евтин продукт. По-добре се сдобийте с качествена маска, която ще подхрани и заздрави косата ви.

Повече за: Как да удължиш живота на фон дьо тена: Малките тайни на големите майстори

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , грижа, очи, червило, руж , гланц за устни , фон дьо тен , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримиране на очите: Трикове за нанасяне на очна линия и спирала

Ако и на теб ти се случва да съсипеш отличния тен и идеално покритите торбички под очите с последното нанасяне на спиралата или очната линия, то тези ...