Грим подаръци за зодия Скорпион

Жената Скорпион е съблазнителна, чувствителна, загадъчна...Обича шегата...Точно поради характера и, изборът на подходящ подарък е адски трудна задача. За щастие, винаги има грим който ще накара всяка една дама Скорпион да се усмихне. Нека видим кои са гримовете които да подариш на една жена Скорпион

Провокирай нейната съблазнителност

 

A post shared by @_mymakeup__ on


На жената Скорпион е важно винаги да изглежда добре и да спечели титлата „съблазнителка“. Тя винаги е категорична и привлича мъжете със смелия си поглед. Затова, очната линия за тях е неотменна част от ежедневието им. Ако избереш новата очна линия Sensational на Maybelline New York , жената Скорпион ще се радва на подаръка като дете.

Нека да е загадъчна, както винаги

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Загадъчността върви ръка за ръка със съблазнителния поглед. Една от тайните на жената Скорпион се крие в използването на качествена спирала. Добави към очната линия Lash Sensational спиралата, и перфектната двойка ще я накара да падне от стола когато види подаръка.

Подкрепи дивата и природа

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Неуловимата жена Скорпион винаги е говота да експериментира с гримовете. И винаги печели! Помогни и да разкрие дивата си природа с истинска експлозия от цветове. Какво по-подходящо от SuperStay Matte Ink червилата на Maybelline New York? Дълготрайната им формула и уникалната текстура, съответват на темперамента на жената Скорпион.   

Повече за: Грим продукти за зодия Везни

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Sensational Liner

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Lash Sensational

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Believer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Romantic

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очна линия, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Трайно боядисване на миглите: за и против

Перманентното боядисване на миглите е вид дълготраен грим, който набра популярност след широкото разпространение на процедурата ламиниране на миглите,...