Грим нюанси за блондинки

Праскови и нежност


Прекрасната, неустоима и неотразима Доутцен Крус е една от блондинките, които будят у нас възхищение и завист. Към нея поглеждаме всеки път, в който имаме нужда от мотивация да сме по-усмихнати, по-редовни във фитнес залата и по-актуални по отношение на грим тенденциите. Красавицата, обожавана от всички бюти брандове, е доказателство, че прасковеният цвят е перфектен за русокосите представителки на нежния пол. Някои биха казали, че този цвят е твърде преекспониран по отношение на блондинките, ние обаче вярваме, че правилното прасковено червило няма как да бъде грешка. Прасковеното е новото черно, момичета!

Мечтани розови нюанси


Розовото също е един от най-баналните цветове, който несъмнено свързваме с блондинките. Дали заради популярната лента „ Професия Блондинка“ или заради куклата Барби, някак много естествено е златокоските да носят розово. Не само дрехите, но и макиажа в розово е изключително актуален за тях. Този сезон нюансите на розовото са безброй, като те преминават от бебешко розово, през цикламено, до лилавеещо. Многообразията на розовия цвят се пренасят под всякаква форма в макиаж продуктите – червила, ружове и дори сенки. Всичко е в розово за блондинките!

Естествено докосване

Повече за: Съвети за дневен грим за блондинки

Свързани теми: грим , сенки за очи , Блейк Лайвли, зима

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Цвета на очите определя твоята makeup визия

Всеки цвят на очите има своите особености, а за да ги подчертаеш максимално и да бъде погледът ти пленителен и предизвикателен...