Грим нюанси за блондинки

Праскови и нежност


Прекрасната, неустоима и неотразима Доутцен Крус е една от блондинките, които будят у нас възхищение и завист. Към нея поглеждаме всеки път, в който имаме нужда от мотивация да сме по-усмихнати, по-редовни във фитнес залата и по-актуални по отношение на грим тенденциите. Красавицата, обожавана от всички бюти брандове, е доказателство, че прасковеният цвят е перфектен за русокосите представителки на нежния пол. Някои биха казали, че този цвят е твърде преекспониран по отношение на блондинките, ние обаче вярваме, че правилното прасковено червило няма как да бъде грешка. Прасковеното е новото черно, момичета!

Мечтани розови нюанси


Розовото също е един от най-баналните цветове, който несъмнено свързваме с блондинките. Дали заради популярната лента „ Професия Блондинка“ или заради куклата Барби, някак много естествено е златокоските да носят розово. Не само дрехите, но и макиажа в розово е изключително актуален за тях. Този сезон нюансите на розовото са безброй, като те преминават от бебешко розово, през цикламено, до лилавеещо. Многообразията на розовия цвят се пренасят под всякаква форма в макиаж продуктите – червила, ружове и дори сенки. Всичко е в розово за блондинките!

Естествено докосване


Любимото момиче на макиаж гиганта L’Oreal Блейк Лайвли мина по червения килим на People’s Choice Awards и беше абсолютно зашеметяваща. Една от най-атрактивните блондинки в Холивуд, Блейк е пример за тенденциите при русокосите красавици. Любимата на Райън Рейнолдс чрез макиажа си показа коя палитра от цветове няма да излезе от актуалност за блондинките, а именно - палитрата на естествените нюанси. Кафяво, бежово, златисто – меките цветове придават още по-нежно изражение на блондинките, освен това са повече от подходящи за красавиците, които не обичат да акцентират твърде много върху грима си.

Повече за: Съвети за дневен грим за блондинки

Свързани теми: грим , сенки за очи , Блейк Лайвли, зима

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сватбен грим – избор на гримьор

За да си сигурна в безупречността на сватбената си визия, съветваме те да се довериш на ръцете на професионалистите...