Грим двубой – Течен коректор срещу кремообразен коректор

Коректорът е безценно средство за всички любителки на грима. Той е задължителен продукт за прикриване на последвията от бесънна нощ, за скриване на недостатъци по кожата и придаване на естествено сияние на лицето. Но не всички коректори са еднакви. Затова трябва да избирам коректор в зависимост от целите му на използване и типа кожа.

L'Oréal Paris True Match – лесно се слива с кожата и уеднаквява тена

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Този коректор незабавно прикрива несъвършенствата и малките петна по кожата. Лесно се разнася и е изключително подходяща основа за дълготраен грим. Подходящ е за всички типове кожа. С лека и нежна формула, този течен коректор намалява тъмните кръгове под очите с течение на времето.

В зависимост от нуждите, не се страхувай да нанасяш коректора в няколко пласта. За максимални резултати, използвай апликатор или пръстите си за нанасянето му. Коректорът осигурява леко до средно покритие, и комфортно усещане.

L'Oréal Paris Total Cover палитра коректори – всичко на едно място

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 

В тази палитра са комбинирани 5 цвята, адаптиращи се към индивидуалните нужди на кожата. Лилавият нюанс прикрива тъмните петна по кожата и помага за изсветляването и. Коректорът в бежов нюанс е изключително подходящ за прикриване на тъмните кръгове под очите. Нанесен върху брадичката, носа или в близост до веждите, той придава естествено излъчване. Зеленият коректор неутрализира зачервяванията по кожата.

Допълнителен съвет: Експертите съветват че цветовите коректори трябва да се поставят само преди нанасяне на фон дьо тен.    

Повече за: 4 стъпки за правилно нанасяне на течен коректор

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Infallible Total Cover Concealer Palette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: коректор

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш, докато носиш предпазна маска

Откакто предпазните маски се превърнаха в част от ежедневието ни, отиването на работа, на пазар или на разходка е немислими без тях...