Грешките в грима които правят очите ти по-малки

Идеалите за женска красота се проманят с тенденциите и годините, но големите очи винаги са били сред тях. Всички добре знаем, че няма нищо по-хубаво от големите и красиви очи. Ако и ти си сред онези момичета, които постоянно се опитват оптически да уголемят очите си с помощта на грим, прочети внимателно следните редове. Ние ще ти представим няколко основни грешки които да спреш да правиш, за да се насладиш на крайния резултат – по-големи очи!

Използваш черна очна линия

Макар че използването на очна линия е нож с две остриета, тя определено може да създаде илюзията за по-големи очи. Важно е само да избереш подходящ цвят и никога да не очертаваш цялото око, тъй като това автоматично го прави оптически по-малко. Заложи на очна линия в кафяв или телесен цвят. По-светлите нюанси отварят окото и правят погледа по-сияен.

Съвет: Прекалено дебело нанесена очна линия прави очите визуално по-малки!

С помощта на следните трикове, направените грешки остават в миналото:

1. Не прекалявай с изкуствените мигли! С поставянето на изкуствени мигли, клепачът натежава и това прави окото оптически по-малко и затворено.

2. Не забравяй да извиеш миглите си преди да нанесеш любимата си спирала. Извитите мигли допълнително отварят погледа и правят очите да изглеждат по-големи.

3. Грим в стил опушени очи? Тази техника придава закачлива нотка към погледа, но може да натежи на очите и да направи те да излгеждат визуално по-малки. Затова трябва да бъдеш особено внимателна при  създаване на ефекта „опушено око“ и да наблегнеш на по-светли нюанси. Накрая, очертай долния клепач от вътрешната страна с мек молив в бял или телесен цвят.

4. Не забравяй за коректора. Нанесен под очите, той прикрива тъмните кръгове и следите от умора, придава свежест на погледа и прави очите да изглеждат по-големи.

Повече за: Трикове за блестящи очи

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oreal Infallible Total Cover Concealer Palette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо L’Oréal Paris Rouge Signature течното матиращо червило е абсолютен хит за пролетта?

Нашият фаворит в тази категория безспорно е Rouge Signature - новото матиращо течно червило на L’Oréal Paris. Вижте защо...