Грешките, които винаги правиш, когато... БЛЕНДИРАШ

Да смесваш добре текстурите и цветовете е цяло изкуство, което жените по цял свят се опитват да овладеят. От своя страна индустрията на микиажа непрестанно се опитва да ни улесни в опитите ни да създадем перфектното лице, предлагайки ни бюти блендери, гъбички, четки, силиконови апликатори и още и още. Дори и да имаме всички нужни инструменти пак може да се случи да сгрешим и да имаме зле гримирано лице. Събрахме в няколко подточки най-разпространените грешки при блендирането, за да се уверим, че ще спреш да ги правиш.

Не внимаваш достатъчно


Много красавици инвестират в бюти белдери и се чудят, защо те не смесват добре продуктите на лицето им. Отговорът е, че тези представителки на нежния пол не са внимавали достатъчно в инструкциите за използване. За да блендираш лесно блендерът трябва да е намокрен с хладка към топла вода. По този начин той не поема цялото количество на продукта ти без да остави почти нищо по лицето ти, а точно напротив – почти не засмуква контуриращия продукт и му помага да се миксира и разнесе много по-добре на лицето.

Не измиваш достатъчно често

За да се гримираш и то добре винаги трябва да го правиш на чиста кожа, с чисти ръце и чисти четки и блендери. Блендерите и четките, с които разнасяш и смесваш задържат голямо количество от продуктите и по този начин се превръщат в източник на бактерии. Не само, че не е добре да ги използваме тогава, но ако го направим, със сигурност, те няма да разнесат добре продуктите, които изполваш. Нашият съвет е да измиваш четките и блендерите си всяка седмица. Прави го с гореща вода и шампоан и се увери, че по тях не е останала и капка грим.

Редът е важен


За да блендираш добре трябва да знаеш кой продукт след кой трябва да дойде. Ако нанасяш коректорите и контуриращите продукти след фон дьо тена, то е почти сигурно, че няма как да се блендира добре. Ако нанесеш хайлайтъра преди бронзъра отново ще сгрешиш. За да блендираш добре тряба  да спазваш елементарните изисквания на макиаж индустрията, а именно – следвай правилата, поне тогава, когато е нужно.  

Повече за: Как да запазиш вида на фон дьо тена си перфектен през целия ден

Свързани теми: фон дьо тен , пудра

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо трябва да пробваш Lancôme Teint Idole Ultra Wear фон дьо тена

Фон дьо тенът Lancôme Teint Idole Ultra Wear - вашият надежден съюзник в създаването на безупречна визия, който повече от 20 години ...