Грешките, които правим, когато използваме матово червило

След като матовите червила се превърхана в абсолютен закон за всички красавици подвластни на грима, ние сме убедени, че и ти имаш поне дозина червила с кадифена формула. Колкото и да са лесни за употреба те, понякога се случва така, че устните ни стават твърде сухи или цвета не се задържа на тях достатъчно дълго. Да, малките грешки правят макиажа ни не особено красив. За да те направим още по-хубава сме ти приготвили леко четиво и препоръката да си набавиш, колкото се може по-бързо най-великото матово червило - SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick от Maybelline New York. Ето ги и според нас топ грешките свързани с използването на матови червила, за да си сигурна, че няма да допускаш нито една от тях... чети внимателно.

matte-ink

Подценяваш молива

Той е напълно задължителен според нас, защото с него можеш да очертаеш перфектно устните си и по този начин да избегнеш всякакви малки грешки, които се допускат при нанасянето на червило, особено ако не използваш  специална четчица за целта. Очертаването на устните ще ти даде финалния щрих, който прави усмивката ти неустоима и сякаш изрисувана.

Може би не избираш правилния нюанс

Много често цветът е в основата на това дали устните ни изглеждат обемни или точно напротив – тънки. Добре е да знаеш, че някои тъмни цветове карат устните визуално да изглеждат по-изтънени, особено ако си с по-бледа кожа и коса. Затова внимавай в избора на нюанси.

Не започваш от правилното място

matte-lipstick-mistakes

Много хубавици нанасят червилото си, започвайки от външния край на устните. Ако и ти правиш това, то е добре да знаеш, че така шансът да излезеш извън естествените им очертания и да се изцапаш е много по-голям ако започнеш от средата.

Оставяш червилото си у дома

За да имаш красива усмивка трябва да разчиташ на червилото си през цялото време. Да знаем, че матовите червила се славят като много по-издръжливи, но все пак е добре да носиш своето червило винаги с теб, за да коригираш грешките които си допуснала. Когато нанесеш дълготрайното SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick от Maybelline New York можеш да си много по-спокойна за макиажа си, но все пак го вземи с теб навън. Червилото не заема толкова много място, така че това не е оправдание!

Повече за: Магията на издръжливите червила

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Lover

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Believer

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продуктите, които трябва да пробваш този месец

Сигурни сме, че с удоволствие ще ползваш ако не всички, то поне повечето от бюти продуктите, които внимателно подбрахме и сложихме в “must try” списък...