Грешките, които допускаш в грижата за кожата

Грешки които правиш с фон дьо тена, грешки при нанасяне на очна линия, грешките със сенки за очи...ежедневно говорим за тези грешки, но кои са грешките които правим грижейки се за кожата ни?

Както вече знаем, грешките в грижата за кожата могат до доведат до обратен на желания ефект. Виж кои са най-често допусканите грешки които вредят на кожата ти:

Все още не си разкрила вълшебните свойства на мицеларната вода


Сутрешното измиване не е достатъчно за добро почистване на лицето и подготовка на кожата за нанасяне на грим. Трябва да използваш мицеларна вода, която да ти помогне да премахнеш остатъците от фон дьо тена, очната линия и сенките за очи от кожата. След употреба на мицеларна вода, кожата остава свежа, чиста и подготвена за нанасяне на грим.

Държиш маската на лицето си прекалено дълго


Да, знаем че времето минава бързо, просто неусетно, но не бива да оставяш маската върху лицето си прекалено дълго време. Най-добре е да използваш пръстите си за да провериш да ли маската е изсъхнала. Измивай маската с хладка вода и то още докато е влажна и лепкава.

Нямаш търпение


Правилният избор на фон дьо тен всъщност не е достатъчен за постигане на безупречна и сияйна кожа. Хидратирането е една от най-важните стъпки в този процес. Затова, преди да започнеш да се гримираш, хидратирай кожата с подходящ крем, като задължително изчакаш да попие добре. Всичко от което имаш нужда е малко търпение за да се насладиш на резултатите.

Повече за: Бюти рутина за момичета които ежедневно се гримират

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive and Dry Skin

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive Skin Normal to Mixed

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

  Поръчайте веднага

Регистрирайте се / Влезте