Грешките които допускаме когато бързаме

Често се случва да бързаме, и просто нямаме достатъчно време да отделим за гримирането и козметичните си ритуали. В подобни ситуации лесно допускаме грешки, повечето от които осъзнаваме чак когато излеземе навън. Споделяме с вас грешките които правим в стремежа си да създадем мечтана визия в забързаното ни ежедневие.

Фон дьо тен


Всичко започва с фон дьо тена. Проспускайки нанасянето на качествена основа за грим, рискуваш да съсипеш всичко. Забравяш и за разнасянето на продукта, което е от ключово значение за равномерен резултат без резки, видими граници.​

Очната линия

Очната линия е един от продуктите които трудно се нанасят ако не си достатъчно спокойна или бързаш. Старай се да отделяш достатъчно време за нанасянето и, за да си сигурна че няма да развалиш цялостната визия. Не нанасяй очната линия само с едно движение от началото до края на окото. Така ще избегнеш нежеланите грешки и същевременно ще спестиш много време което да прекараш на заличаването им.

Червилото


Макар че нанасянето на червило ти се струва изключително лесно, оказва се че момичетата най-често допускат грешки при нанасянето му. Нали знаеш, че червилото се поставя първо в средата а след това към самите краища.

Сенки за очи

Една от най-честите грешки която допускаш когато бързаш, а резултатът е неестествен и груб грим. Колкото и да нямаш време, винаги се старай да прелееш добре сенките за да си сигурна че очите ти ще изглеждат още по-красиви и по-изразителни.    

Повече за: Макиаж за добро първо впечатление

Свързани теми: грим , очи, червило, устни

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Made for All: Колекция червила за всеки тон на кожата

Покупката на ново червило може да бъде изключително забавна когато вече знаеш какво търсиш и кой продукт ти отива най-добре. Но какво се случва, кога...