Грешките и спиралата

Спиралата е един от макиаж продуктите, които дават истинска разлика в крайния резултат на грима ни. Спиралата прави погледа страхотен, нали така? Възможността да сбъркаш с нея и начина и на нанасяне е огромна, затова подготвихме няколко съвета, които да ти помогнат да елиминираш грешките…

#1 Не на спластените мигли


Много красавици се оплакват от сплъстени мигли. Често нанасянето на втори слой спирала, например, кара миглите да се сплъстяват. Нашият съвет е винаги да използваш четчица за мигли след нанасянето на всеки слой, за да разделяш миглите по-добре и прецизно.

#2 Не вкарвай и изкарвай четката без причина

Това действие води до вкарването на допълнително въздух в спиралата и по този начин продуктът изсъхва поне два-три пъти по-бързо.

#3 Премахни излишната спирала

Четчицата много често има повече спирала по себе си отколкото трябва. Постарай се да я премахнеш като леко прекараш четчицата по върха на отвора на спиралата. По този начин ще избегнеш излишното количество спирала по миглите ти, което води до сплъстяване.

#4 Не чисти грешките твърде бързо
Когато без да искаш изцапаш клепача си със спирала в никакъв случай не започвай да я триеш веднага. По този начин тя ще се размажеш много неприятно. Увери се, че си изчакала спиралата да е добре изсъхнала и тогава забърши внимателно.

#5 Не чакай повече от 6 месеца

Ако в грим несесера ти има спирала, която си отваряла само веднъж, защото ти е подарък и още не си изхабила твоята настояща, то бъди сигурна, че ще я използваш възможно най-скоро. Ако чакаш една спирала твърде дълго, тя ще засъхне и няма да е подходяща за използване.

Повече за: 8 трика за перфектна апликация на спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Пълна промяна на несесера за гримове: must-have гримове за есента

Заедно правим пълна промяна на несесера за гримове и го подготвяме за есента - стъпка по стъпка...