Готова за ски!

Вдъхновени от ски сезона, подбрахме за теб няколко предложения за грим, с който да изглеждаш перфектно докато се забавляваш с приятелите си на планината
 

Слънцезащитен крем

Абсолютно задължително е да вземеш със себе си слънцезащитен крем. Експертите непрекъснато повтарят че е важно да използваме подходяща слънцезащита през цялата година, независимо от сезона. Затова, вслушай се в съветите им а кожата ти ще ти бъде благодарна.

Хидратиращ крем

Освен слънцезащитния, и хидратиращият крем трябва да намери място в куфара ти. Хидратиращият крем зарежда кожата с необходими съставки, и запазва еластичността и. Същевременно той защитава кожата от въздействието на студения вятър.

3,2,1... Грим

Водоустойчивият грим е силно препоръчителен за всички любителки на зимните спортове. Снегът е честа причина спиралата да се размазва след само няколко минути прекарани навън. Винаги имай предвид че, целта е да изглеждаш възможно най-естествено, но красиво едновремено. Но не бива да подминаваш нито една стъпка от ежедневната си бюти рутина. Старай се да използваш продукти които прикриват малките неправлиности по кожата но не запушават порите и оставят кожата да дише.

Знаем че ски маската е същесвена част от екипировката и е абсолютна необходимост докато се забавляваш на снега. Не бива да залагаш на твърде силен очен грим а леко зачервените бузи трябва да бъдат малък акцент от визията ти. При избора на червило с което ще разкрасиш устните си, избирай продукт който не изсушава устните ти. Можеш да заложиш на дълготрайните SuperStay Matte Ink червила на Maybelline New York. Подбраният им състав се грижи за устните и не ги изсушава.     

Повече за: Съвети за безупречен тен през зимата

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Dreamer

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденции за зима, зимен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тайните на гримьора – deep crease техника за прилагане на грим

Сред винаги актуалните техники определено е тази за създаване на арабски грим или deep crease техниката, която бе в апогея на славата си през шесдесет...