Гореща модна тенденция: стробинг за очи за 5 минути

Стробингът за очи не е толкова сложна техника, колкото звучи и въпреки че експериментира със светлината, няма нужда от електрически уреди. Всъщност това е новото наименование на класическа гримьорска техника, която със светли нюанси подчертава вътрешните ъгли на очите, известна още и като nonturing и която често е наричана новото контуриране. 

Изключително популярна сред звезди като Дженифър Лопес и Джиджи Хадид, това е най-добрата техника за прикриване на умората. Точно така, знае се, че тайната за скриване на умората е в добавянето на хайлайтър (по-светли тонове) върху вътрешните ъгли на очите, защото когато сте уморени, тази зона се зачервява.

За зачервените вътрешни ъгли на очите експертите предлагат първо оцветен в зелено коректор, който ще балансира зачервяването (Да, има такъв. Например YSL Touche Eclat Neutralisers е доста ефективен)

След нанасянето на продукта, който неутрализира цвета, сложете и малко коректор върху вътрешните ъгли на очите, като го прелеете и разнесете и така ще неутрализирате червените и сините тонове. Завършете с нанасяне на съвсем малко перлени сенки, които ще отразяват светлината и ще отклонят вниманието от уморените очи, като ги направят по-големи и по-блестящи.

За този външен вид препоръчваме

  • The Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • La Palette Nude LOreal Paris

  • Affinitone Concealer Maybelline New York

Свързани теми: сенки за очи , очи, контуриране

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продукти, които да пробваш тази зима!

Време да презаредиш или смениш гримовете си с най-новите продукти за гримиране и грижа за кожата...