Големият трик с маските с глина

Вече сте избрали своя перфектен продукт за грижа за лицето, но все още не сте доволни от резултатите му. Особено когато става дума за маските с глина, сякаш не успяваш да получиш максимума от тях и си мислиш че просто не са за теб.

Представяме ви единстваният правилен начин на употреба на маските с глина


Макар че маските са способни да извършват чудеса, и използването им два до три пъти седмично карат кожата да блести от красота, все още имат нужда от вашата помощ.

Независимо от това дали кожата ви е суха или мазна, открийте своята подходяща маска и започнете с използването и. Върху предварително добре почистено лице, нанесете маската (или използвайте мултимаскинг техниката ако кожата ви има нужда от това), и оставете маската да действа в необходимия период.

Ето какъв е трикът


Да, този СПА ден у дома е наистина чудесен начин да използвате времето си да направите нещата които системно сте отлагали, но не бива да прекалявате и предозирате като държите маската за по-дълго връху лицето си.

Всъщност, много е важно да знаете че съществуват три основни етапа в използването на маските с глина. На първия етап активните съставки от маската попиват в кожата. След това настъпва „умерено сух“ етап, на който се стимулира кръвообрщането в кожата. Накрая, настъпва „сух“ етап,  който може да доведе до загуба на вода от кожата. Предполагаме че, вече ви е ясно че е нужно да контролирате третия етап и да не допускате глината напълно да изсъхне.

Бонус трик:

Може да се огледате в огледалото за да прецените дали маската избледнява, което означава че започва да изсъхва. Също така, докоснете маската леко с пръстите си. Когато маската е полу-суха, време е да я премахнете и да се насладите на красивата си кожа.

Повече за: Всичко, което трябва да знаеш за маските за лице

За този външен вид препоръчваме

  • LOreal Paris Pure Clay Glow Mask

    Поръчайте веднага
  • LOreal Paris Pure Clay Exfo Mask

    Поръчайте веднага
  • LOreal Paris Pure Clay Purify Mask

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Pure Clay

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Направи си сама: как лицето ти да бъде блестящо, а не мазно

Mузикални звезди, актьори и инфлуенсъри, бюти блогъри – всички те изглеждат зашеметяващо! Питаш се как успяват и възможно ли е тяхната кожа никога да ...