Глината, наш приятел

Глината е едно от онези неща, които ни дават здраве и красота от природата, затота тя е и толкова ценна от козметичната индустрия. Изключително успешен избор за ревитализиране на кожата ти е маска с глина, която да премахне мъртвите клетки и по този начин да обнови кожната тъкан и да редуцира омазняването. Изсмуквайки отровите от кожата ти, глината ще даде нов живот на лицето ти, като ще го направи да изглежда по-младо и стегнато. В зависимост от минералния си състав, глината може да има различни цветове – бял, син, зелен, сив, жълт, черен и червен.


Като истински посветени на мисията да сме красиви, ние сме пробвали доста от рецептите в интернет пространството, които включват глина, но само една маска до сега е карала да се чувстваме сякаш сме открили истинско съкровище. L’Oreal PURE-CLAY MASK идва в три варианта, в зависимост от цвета на глината използвана за приготвянето. Сивата, оранжевата и зелената глина са основните съставки на тази магическа маска, която ще промени кожата ти само за 10 минути.


Както следва трите варианта, ти прегладат три различни „суперсили“. Оранжевият - пречиства и ексфолира, като е създаден специално за по-груба кожа, която се нуждае от стягане на порите. Трансформиращият ефект на маската с глина е мигновен, като кожата става по-гладка, нежна и с видимо намалени несъвършенства.


Aко усещаш кожата на лицето ти някак не достатъчно свежа и по-уморена от всякога – за теб е сивият вариант, който озарява кожата и й прави детокс. Тази маска ще пречисти лицето ти от мръсотията и омазняването, като ще изглади цвета му и ще остави здравословен блясък.

Накрая, но не на последно място, L‘Oreal са помислили и за всички момичета и жени с по-мазна кожа. Зелената маска с глина е твоето 10 минутно решение! С екстракт от евкалипт, тази магична смес ще донесе СПА-усещане на лицето ти, като в същито време като магнит ще изсмуче всичко, което презивиква омазняване, от порите ти.

Повече за: Грим за по-студено време

Готова ли си ствоя избор?

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте