Гланц за устни без лепкаво усещане

 


Много от представителките на нежния пол, които си падат по бляскавите устни са изпитвали един и същи проблем – неприятното лепкаво усещане, което оставят много от гланцовете. Ние искаме да ти помогнем да се справиш с този дискомфорт и да носиш любимия си гланц със самочувствие, затова подбрахме няколко съвета, които вярваме ще са ти от помощ...

Избери правилният продукт


Правилният гланц за устни в изключително важен за твоя макиаж. Не съсредоточавай избора си върху един специфичен продукт само заради приятния цвят, трябва да си убедена, че консистенцията му е добра. Как да разбереш това ли? Когато изпробваш гланца върху ръката си се вгледай в четчицата и колко лепкава е консистенцията по нея. Трябва ти гланц, който се нанася лесно и плавно, а не трудно и лепкаво.

Не напластявай!


Много момичета и жени правят голямата грешка да напластяват гланца за устни. Нанасянето на гланца трябва да се случва само с един пласт от продукта. По този начин елиминииаме възможността за лепкавото усещане, от което така искаме да избягаме.

Внимавай по време на ядене и пиене


Модерните жени, които държат на добрия макиаж трябва да внимават с него всеки път по време на хранене и пиене. Препоръчваме ти да утоляваш жаждата използвайки сламка, а след всяко хранене да използваш огледалото, за да премахнеш остатъците от гланц.

Само ако си изчистила добре продукта от устните си можеш да нанесеш следващия слой.

Повече за: Гланц върху червило – да или не?

За този външен вид препоръчваме

  • loreal paris infaillible lip paint matte 201 hollywood

    Поръчайте веднага
  • loreal paris infaillible lip paint matte 207

    Поръчайте веднага
  • loreal paris infaillible lip paint matte 204

    Поръчайте веднага

Свързани теми: гланц за устни , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Maybelline i Puma: Makeup спортна елегантност

Пригответе се, защото идва  "сблъсъкa на световетe"! Две престижни марки, два гиганта - единия козметичен, другия спортен - се обединиха, за да направ...