Гланц за устни – светли или тъмни нюанси?

Вижте кои са нещата, на които да обърнем внимание при избора на подходящ гланц

Обем на устните

Тъмните нюанси правят устните да изглеждат по-малки, докато светлите нюанси визуално уголемяват обема им. Ако искате устните ви да изглеждат по-обемни и плътни, използвайте светли тонове за разкрасяването им. Нанасянето на по-голямо количество гланц върху долната устна ще уголеми видимо обема на устните.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Цвят на очите

Кафявите очи се съчетават идеално с гланцове в розови и яркочервени нюанси, а за зеленооките момичета са подходящи тъмночервените тонове. Гланцовете в плътен и интензивен цвят на тъмна вишна идеално подхождат на притежателките на сини очи.

Цвят на кожата

За жени със светла кожа са подходящи гланцове в розов нюанс, а жените със смугла или по-тъмна кожа трябва да залагат на гланцове във винен или сливов нюанс.

Зъбите

Ако зъбите ви не са идеално бели, заложете на гланц в светлочервени или натурално розови нюанси. Цветовете, които да избягвате: яркочервен, лилав и кафяв.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Осветление

В днешно време за жените е важно гримът им да бъде ефективен и удивително фотогеничен. Затова, при неоново осветление не е препоръчително използването на цветове от студената гама както лилавото. За грим при свещи и притъпено осветление избягвайте гланц в кафяви нюанси.

Повече за: Грим идеи за цветен аутфит

Свързани теми: грим , гланц за устни , устни

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Научи се да се гримираш като професионалист: гримиране на устните

Професионалните гримьори казват, че перфектната форма на устните подразбира горната и долната устна да са еднакво големи на дебелина...