Гланц за устни – грешки които да избягвате

Макар че нанасянето на гланц върху устните може да ви се струва изключително просто, има множество жени за които нанасянето е голямо изпитание. Представяме ви няколко трика, които ще превърнат гланца в любимия ви грим продукт а нанасянето му лесно и без неправилности.

Пилинг на устните

Преди нанасянто на гланц, задължително трябва да направите пилинг на устните си. Така ще премахнете мъртвите клетки от повърхността,  устните ви ще останат меки и гладки, а галнцът ще подчертае красотата им.

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 

Внимателно подбрани цветове

Много жени използват гланц за устни за създаване на ефектна дневна визия. Но точно затова, нюансите трябва да бъдат внимателно подбрани и да избягвате използване на прекалено ярки цветове.

Цветът който ще използвате трябва да се съобрази с цвета на кожата, за да подчертаете ефектно  красивите си черти. При избора на нюанс не забравяйте че тъмните цветове правят устните по-малки и по-тъкни, а светлите оттенъци ги увеличават.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Гланцът е безценен съюзник на всяка жена в създаването на визуален обем на устните, а най-често го използват жени с по-тънки устни и онези при които долната и горната устна се различават по размер.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


За коригиране на контура и прецизно нанасяне на гланца, преди прилагането му очертайте устните си с качествен молив. Моливът ще предпази гланца от разтичане, а устните ви ще изглеждат съблазнителни.

Повече за: Премахване на устойчив гланц от устните

Свързани теми: гланц за устни , устни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Срок на годност на грима: кога е време за нов?

През този период ние сме още по-отдадени на грижата за кожата от всякога и целта ни е да под предпазната маска лицето ни да бъде чисто, добре поддържа...