GET THE LOOK Of Eva Longoria

 

За Ева Лонгория имаме едно определение – опасна брюнетка! Красивата латино дива е еталон за безупречност на червения килим, който тя подчинява по великолепен начин всеки път щом стъпи на него.  От главата до петите Ева е вдъхновени за милиони жени по света. Инспирирани от нейната визия на кинофестивала в Кан ти даваме няколко съвета как да постигнеш нейния грим само за минути. 
 
1 Прозорец към душата 
Всички знаем, че очите са прозореца към нашата душа, а ако тя е толкова красива, колкото мислим ние, защо и очите ни да не са? Вечерният грим на Ева показва как нямаме нужда от изкуствени мигли, за да сразяваме другите с погледа си. Напротив, единственото, което ти трябва е спирала за обем, която да придаде дълбочина, да изравни дължината на миглите ти и да ги подреди до съвършенство. 
 
2 Подчертано дива 

Дали си наистина добра в макиажа си проличава всеки път, когато си слагаш очна линия или подчертаваш очите си с тъмен молив. Правилната черта може да „изстреля“ визията ти в небесата, точно като тази на Ева. Драматичните очи на латино красавицата са акцентът на нейния макиаж.  


 
3 Докоснати с мекота 

Устните на Ева са естествени. Червилото, което трябва да избереш за подобен ефект трябва да оставя блясък и да е в гамата на nude цветовете. То ще даде плътност и обем на усмивката ти. 
 
4 Намигни им! 
Сенките с бестящи частици са намигването в грима на Ева Лонгория. Те придават закачливост на иначе така мистериозните черните очи. Избери палитра с естествени нюансии и нанеси сенките плътно над клепача. Нека те не стигат до веждите ти.  
 
5 Корекция за перфектност 
Нанеси коректор под очите, на брадичката и съвсем леко на челото в частта над носа. Така ще постигнеш свеж виж, а заедно с това ще прикриеш несъвършенствата, като тъмните кръгове или неравния тен.  
 
6 Завършен тен 
След коректора идва време за фон дьо тена. Точно като Ева – избери цвят, който максимално се доближава до кожата ти – нито малко по-светъл, нито малко по-тъмен. От основно значение за безупречния вид на кожата ти е и текстурата на продукта. Ще удариш бинго с фон дьо тен, който се слива с цвета на кожата ти и се адаптира до неразпознаваемост.  

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Infallible 24h Matte

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal La Palette Nude

 • L'Oreal Color Riche Ombe Pure Gold Mania

 • L'Oreal Superstar Superliner

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal False Lash Superstar

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Color Riche 304

Свързани теми: Кан 2016, RedCarpet, Ева Лонгория

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ретинол: Запознай се със звездата на нощната рутина за грижа!

Ако си забелязала първите признаци на стареене по лицето си, няма място за паника! Онова, което можеш веднага да направиш, е да преразгледаш рутината ...