GET THE LOOK… Джиджи Хадид


Топмоделите са пример за подражание, те са икони, възхвалявани и обожавани от милиони. По тях можем да се прехласваме с дни и истината, е че самите те ни го позволяват като непрестанно захранват социалните мрежи с любопитни кадри, от които да черпим вдъхновение и, разбира се, благородно да завиждаме. Ако трбва да си изберем една красавица, по която да се припадаме непрестанно, то това безспорно ще бъде Джиджи Хадид, която е пример за знаменитост, която е здраво стъпила на земята въпреки неспирните си успехи. Точно такива жени харесеваме, а и не само ние. Козметичният гигант Maybelline превръща блондинката в един от посланиците си и визиите, които Джиджи показва, използвеайки продуктите на бранда, са повече от инспириращи за нас. Точна такава страхотна визия се появи съвсем скоро в нейния Instagram и сме решили да ти дадем няколко съвета, за да я изкопираш напълно дословно. Гримът на Джиджи е секси, но в същото време класически – комбинация, на която никоя представителка на нежния пол не може да устои.

Фон дьо тен

gigi hadid

Не всички можем да се похвалим с кадифената кожа на Джижи, но макиаж индустрията ни дава някои толкова добри продукти, че почти ни позволява да забравим несъвършенствата. Започни с фон дьо тен с матов ефект. Той ще направи кожата ти кадифена, освен всички преимущества на този продукт, той обикновено е достатъчно покривен, че лицето ти да изглежда красиво, но гримът да не дава усещане за тежест.

Пудра

gigi hadid

Лека и финна текстура, това трябва да търсиш в една пудра, за да създадеш тази визия. Макиажът на Джиджи може да бъде и вечерен, да, заради очната линия, но неговият най-голям плюс е, че продуктите са нежни и леки, което олекотява цялостното усещане на визията.

Бронзант

gigi hadid

Той е главно действащо лице заедно с очната линия в макиажа на Хадид. В зависимост от цвета на кожата ти избери по-тъмно кафяв или по-светъл, който да създаде нежен ефект на скули докоснати от слънцето. Ако пък обичаш контурирането, бронзантът може да ти е от помощ и като го нанесеш по дължината на челюстта ти и по ъгълчетата на носа за повече дефиниция. Заложи на продукт, който е издръжлив на изпотяване, влага и докосвания, които незменно правим, колкото и да внимаваме.

Очна линия

gigi hadid

Изразителните очи на Джиджи са подчертани благодарение на очна линия, която е нанесена по-категорично, отколкото нежно. Плътната линия кара окото да изпъква, както нищо друго. Нашият съвет е да нанасяш очната линия преди спиралата, за да не се окаже, че добре оформените ти мигли пречат на прецизността ти. Също така пробвай трика с тиксото, което заляпяш в ъгълчетата на клепача за перфектна завършваща линия. В зависимост от случая можеш да избереш – очна линия с водоустойчива формула или без. Водоустойчивата очна линия се задържа по-дълго в добро състояние, но пък се отстранява малко по-трудно.

Спирала

gigi hadid

Погледът ти няма да е завършен без спирала. Нанеси два слоя от любимата ни Colossal Go Extreme, която осигурява гарантиран обем и перфектно подредени мигли. Нанеси и един слой, много внимателно, на долния клепач без да прекаляваш, за да не претрупаш ситуацията.

Червило

gigi hadid

Визията на Джиджи завършва с прелестни устни. Гримьорът й е използвал nude цвят, който да не отвлича вниманието от сексапила на погледа, но да го допълва по съвършен начин. Освен в неутрален цвят, червилото ти трябва да е с матова формула, ако искаш да изкопираш дословно грима на Джиджи. Ако имаш малко по-сухи устни, отколкото предполага матовото червило, то ти предлагаме преди да го нанесеш да използваш дълбоко хидратиращ балсам за устни и да го оставиш за няколко минути да попие добре в дълбочина. И… воала!

Повече за: Грим вдъхновение - Джиджи Хадид

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline Master Sculpt

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay 24h

  Поръчайте веднага
 • Master Precise Eyeliner by Maybelline New York

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Colossal Volume Go Extreme

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Purely Nude

Свързани теми: известни , копирай визията, Джиджи Хадид

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Прелестната Камила

Кое е момичето, което L’Oreal „короняса“ за свои посланик...