Get Her Look… Преслава

Преди броени дни музикалната дива награди феновете си с новото си видео. То е към парчето „Без теб“ и е изключително различно и неочаквано. Преслава, както винаги сподели кадри от мейкинга на „Без теб“, а визията й толкова ни впечатли, че решихме веднага да те поведем по правия път към изпълнението и върху твоето лице.

Фон дьо тен

За да имаш кожа без лъщене и отблясъци, заложи на матовата магия на L’Oreal. Tя се нарича Infallible 24h и обещава съвършенство, което да издържи на влага, топлина и изпотяване. Безпогрешният продукт е страхотно начало на тази макиаж визия, като ще остави порите ти да дишат през целия ден.

Контурираща палитра

Преслава може да се похлави със страхотни скули и лице, което е така оформено, че всяка негова част създава естествени светлосенки, за които много жени мечтаят. Гримьорите на любимия ни козметичен бранд са помислили за всички нас, които не можем да се похвалим с лицето на изпълнителката и са създали поредния продукт от серията Infallible. Infallible Sculpt е контурираща палитра, която ще ти даде възможност да дадеш дефиниция на чертите си и да издължиш оптически лицето.

Пудра


За да завършиш работата по основния грим, продължи с пудрата. Предлагаме ти продукт, True Match Powder който да се адаптира към цвета на кожата ти и да даде матов завършек, който да запази качествата, както на фон дьо тена, така и на контуриращата палитра. Обещаваме да се очароваш от тази пудра!

Бронзираща пудра

Като истинска звезда, каквато си, и понеже следваш макиажа на една от най-големите знаменитости в страната… ти трябва солидно количество блясък. Glam Duo e бронзираща пудра, която ти дава свободата да подчертаеш отново местата, които „оформи“ с контуриращата палитра.

Спирала

Макиаж специалистите на L’Oreal Paris знаят колко е важно за една жена да има незабравим поглед.  За тази цел те създават спирала, която да остави впечатление за изкуствени мигли, като покрие с наситено черен цвят твоите, разтвори ги и им даде уникален обем. Погледът на Преслава е черешката на тората на нейния грим и няма как да не заложиш на истински добра спирала ако наистина искаш да пресъздадеш визията на изпълнителката. Твоята спирала е False Lash Wings Intenza!

Сенки

Опушените очи в черно са една от запазените марки на Преслава и във визията й за клипа на „Без теб“ тя не изневерява на стила си. Постигни нейния поглед с перфектната палитра сенки, която ти дава възможност да избираш между нюансите, които да подхождат на твоята кожа. 10-те цвята в Color Riche La Palette ще накарат очите ти да заблесят по-ярко от звезди.

Повече за: Очната линия и нейните четири лица

За този външен вид препоръчваме

 • infaillible-matte-24

  Поръчайте веднага
 • True Match Powder

  Поръчайте веднага
 • Glam Duo

  Поръчайте веднага
 • False lash wings intenza

 • Color riche la palette

Свързани теми: грим , известни , копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Съблазнителен грим: Lancôme x Chiara Ferragni

Ако някога ти се е приисквало и твоят стил на гримиране да излъчва съблазън, вдъхновение и забавление, докато вършиш днешните си задачи, то тогава има...