GET HER LOOK… Лума Гроте

Още една бразилка, която приковава погледите с хубостта си е Лума Гроте. Красавицата, която е на 23 години вече е обиколила подиумите на всички модни столици и се е превърнала в муза на много от най-обожаваните дизайнери. Нейната красота и излъчване празнуват и L’Oreal Paris като я „коронясват“ за поредния си ослепителен посланик. От Лума и от невероятния й макиаж създаден от майсторите на L’Oreal Paris се вдъхновихме, за да ти помогнем да създадеш визия толкова неповторима, колкото нейната...

Фон дьо тен за начало

 

A post shared by Luma Grothe (@thelumagrothe) on


Точно като Лума, запази естествения блясък на кожата си като използаш фон дьо тен, който подчертава свежестта на кожата. Такъв продукт е Lumi Magique, който идва в 5 нюанса за различните цветове кожа. Този фон дьо тен намалява лъщенето и дава 24-часова хидратация.

Пудра за перфектен завършек

Пудрата True Match, на любимия ни бранд L’Oreal Paris, е компактното чудо, от което се нуждаеш. Нейната финна текстура покрива добре, но оставя кожата да диша и по този начин тя изглежда хидратирана.

Сенките, които описват характера

 

A post shared by Luma Grothe (@thelumagrothe) on


Сините сенки са в центъра на макиажа на Лума. Те придават дързост и уникалност, която завладява и не те оставя равнодушен. За такъв ефект посегни към Color Riche Eyeshadows и се осмели да нанесеш повече от обикновеното. Тези сенки ще направят очите ти магнит, който привлича всички около себе си.

Червилото е също важно

 

A post shared by Luma Grothe (@thelumagrothe) on


Втора опорна точка в грима на бразилския модел е червилото. Макар често да използваме nude цветове, когато очите са толкова категорични, в този макиаж ще наблегнем на цвета на устините. Те трябва да са розови, като на Лума. Набави си червило или гланц-червило, което да се отличава с издръжливост и текстура с добра пигментация на цвета. Нашият избор за тази визия безспорно е Infaillible Lip Paint.

Повече за: Посланичката на L’Oreal - Лия Кебеде

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Lumi Magique

  • L'Oreal Paris True Match Genious

  • L'Oreal Paris Color Riche Quad Bleu Mariniere

  • L'oreal Paris Infallible Lip Paint Pink Lady

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte Hollywood

    Поръчайте веднага

Свързани теми: известни , копирай визията, посланик на L’Oreal

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Get Her Look… Преслава

Преди броени дни музикалната дива награди феновете си с новото си видео...