GET HER LOOK… Ела Еър

Баща й е от Ямайка, а майка й е наполовина малтийка и наполовина британка, тази комбинация прави Ела Еър толкова прелестна, че трудно можем да откъснем очи от нея. 22-годишната хубавица, която прави британската музикална сцена много по-красива и уникална е вдъхновение за всички не не само заради безспортния си талант, но и заради визията си. В това отношение Ела е много последователна, а ние харесваме постоянството. Тя превръща къдравата си като грива коса в своя запазена марка, а очната линия допълва екзотичността на имиджа й.

 

first show of the day 👁 coming 4 ya @bora_aksu #LFW

A photo posted by @ellaeyre on


Както се предполага една от най-популярните изпълнителки на Острова е желан гост на Седмицата на модата в Лондон и Ела не я пропусна. Тя публикува този кадър малко преди да седне на първите редове пред модния подиум, а ние искрено се вдъхновихме и искаме да ти разкрием в няколко стъпки как да постигнеш подобен макиаж, с който всеки ден да изглеждаш като звезда.

1. Фон дьо тен

Основен момент в грима на Ела е  точно фон дьо тенът, който прави лицето й перфектно гладко, а кожата й изглежда подхранена и със сиян и равен тен. Изпробвай продукт, който ти дава сигурността, че ще се задържи на лицето ти максимално дълго време през натоварения ден, за да имаш безупречно изглеждаща кожа.

2. Пудра

Колкото е важно да имаш фон дьо тен, който да издържа на изпотяване и динамика, толкова е важно и да намериш подобна пудра, която да завърши макиажа на лицето ти по съвършен начин. Матиращият ефект е предпочитан от Ела Еър, като със сигурност можеш да заложиш и ти на подобен продукт, за да избегнеш излишните отблясъци.

3. Руж

Лицето на Ела е с доста изразени скули – нещо, за което мечтаят почти всички представителки на нежния пол. За щастие козметичната индустрия идва на помощ на всички нас, които не можем да се похвалим с екзотични гени като изпълнителката, като ни предлага продукти, които да структурират скулите ни. Създавайки усещане за добре изразени скули, ружът, също така, ще накара лицето ти да излежда по слабо и издължено.

4. Сенки за вежди

Ключов момент във визията на Ела са веждите. Те са изразителни и добре оформени, но както забелязваш не са изрисувани прекалено много, за да се избегне неестествения ефект, който често се получава при прекомерното използване на молив. Затова този път заложи на сенки за вежди, които да преливат по незабележим за окото начин.

5. Очна линия

Ето я и звездата на този грим – очната линия! Тя придава фатален вид на иначе сладката Ела, като прави очите й да изглеждат издължени, дълбоки и… опасни. Набави си очна линия, която да направи за теб това, което другите не са – да ти осигури изписването на плътна и права линия, като спрямо формата на очите ти да удължиш колкото решиш. И… готово! Прелестният макиаж на Ела е вече факт и върху твоето лице!

Прочети повече: 
Как да направим веждите съвършени? (+видео)

Свързани теми: грим , тенденция, стил , мода

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Цвета на очите определя твоята makeup визия

Всеки цвят на очите има своите особености, а за да ги подчертаеш максимално и да бъде погледът ти пленителен и предизвикателен...