GET HER LOOK… Джиджи Хадид

Джиджи Хадид предизвика истински фурор с ролята си на водеща на Американските музикални награди.

По време на церемонията блондинката смени цели шест визии, а ние сме готови със задачата да ти помогнем да пресъздадеш макиажа й от червения килим. Само ни следвай...​

1.Фон дьо тен

За важни събития, каквото безспорно е било и AMA за Джиджи, избери продукт устойчив на допир, пот и влага. Така си гарантираш покритие, което да издържи всички препятствия пред които ще те изправят стреса и светините на прожекторите.

2.Коректор

Ако все пак фон дьо тенът не прикрие малките несъвършенства, които те карат да се чувстваш неуверена, ти предлагаме да изпробваш Fit Me коректора на Maybelline. Ще го откриеш в 4 различни нюанса и гарантирано ще го заобичаш. Той не съдържа масла, восъци и излишни съставки. Без комедони, дерматологично тестван, офталмологично тестван и без миризма. Какво повече можем да искаме от един коректор?!

3.Пудра

Завърши с безупречната си кожа с пудра също от серията Fit Me, която ще „заспи“ върху фон дьо тена и коректора, с които изравни малките пречки към мисия „съвършена кожа“!

4.Сенки

Съвсем лек акцент в грима на Джиджи са сенките, които правят очите й неустоими. Докосни центъра на клепача си с блестящи сенки, за да създадеш усещане за по-голямо и отворено око, като това на прелестната Хадид.

5.Спирала

Драматични и обемни мигли като на блондинката, можеш да постигнеш със спиралата  PUSH UP DRAMA, която е любима на моделката. Често можем да забележим, че хубавицата споделя снимки в социалните мрежи с референция към любимата си драматична спирала.

6.Червило

Матовото червило на Джиджи е това перфектно червено, което ни кара да изтръпваме. Постарай се да поддържаш устните си добре похранени, за да можеш да се порадваш на подобно изглеждаща усмивка след като нанесеш любимото ни матово червило!

Повече за: Връщаме се един век назад... Търсим вдъхновения за грим (първа част)

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , червило, пудра, устни, известни , стил , копирай визията, вежди

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

4 стъпки до по-пълни устни

Без значение дали устните ти са естествено тънки или просто искаш да ги подчертаеш допълнително, това са тайните трикове, които ще ти помогнат бързо и...