GET HER LOOK: Джиджи Хадид

Броени дни след като първата корица на Джиджи за модната библия Vogue вече е факт, ние се вдъхновихме от нейния грим за нашите горещи дни и незабравими вечери.

1. Основа 
Основата на Maybelline е тук, за да направи кожата ти по-свежа и подготвена за всички продукти, които ще използваш. Този продукт е с уникална течна формула, която изглажда лицето и му придава сияние.

2. Фон дьо тен 
За матов ефект върху кожата ти заложи на продукт, чиято текстура е плътна и покривна. Продуктът Superstay 24h Maybelline New York  обащава да се задържи на лицето ти до 24 часа, като ти осигури сигурност през целия ти активен период.

3. Пудра 
В осем различни нюанса, които да подхождат на твоя тип кожа идва   магическата пудра, която ще придаде на лицето ти завършен вид, като този на Джиджи

4. Спирала 
Тя ще направи миглите ти обемни, като тези на супермодела. Спиралата има перфектната текстура, която покрива миглите от основата им до самия им връх, за да им придаде небивал обем.

6. Сенки
Богати цветови пигменти и  хармонични цвята – така можем най-накратко да опишем сенките The Nudes, които препоръчваме за постигане на визията на Джиджи. Само нежно докосване с тях по клепача ти ще ти осигури отблясъци, които да придадат магично усещане на твоя поглед.

Photo : Instagram

За този външен вид препоръчваме

  • Superstay 24h Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • V Master Contour Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Push Up Drama Maybelline New York

  • The Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , фон дьо тен , известни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ева Лонгория разкрива начините за скриване на побелелите косми в карантината

По време на изолацията се убедихме колко много зависим от уменията на други хора...