GET HER LOOK … Лейла Бекти

Красивите посланици на L’Oreal Paris са пример за вдъхновяващи жени, които освен красиви физически, са и красиви вътрешно. Една от любимките на бранда, която влиза в редиците на популярните личности, които пропагандират философията на лейбъла е Лейла Бекти. Френската актриса с алжирски корени започва да се занимава с театър от ранна детска възраст и безспорно днес, когато е на 33, е едно от имената на френската сцена, което всеки ценител на европейското кино трябва да аплодира. Преди 9 години Лейла печели престижната кино награда на родината си Cesar за най-обещаваща млада актриса. Вдъхновени от успехите й, както и от ролите й, решихме да надникнем в Instagram страницата на Лейла, за да я използваме за вдъхновение за следващия ти макиаж.

Кожа докосната от слънцето

 

A post shared by Leila Bekhti (@leilabekhti) on


Заради алжирските си корени, Лейла има срахотен цвят на кожата, който може да бъде постигнат с фон дьо тен и пудра, които да оставят впечатлението, че слънцето е погалило лицето ти като в същото време се грижат за доброто състояние на кожата. Infallible Matte на L'Oréal осигурява плътно покритие и дарява с матов ефект издържащ до 24 часа.

Руж за скулптуриране

 

A post shared by Leila Bekhti (@leilabekhti) on


Прасковените нюанси върху скулите на Лейла са звездата на тази макиаж визия. Ако и ти си смугла хубавица, като звездата на тези редове, не се притеснявай да изпробваш руж с прасковени или дори по-розовеещи нюанси. Те ще освежат макиажа ти и ще го направят перфектен за горещите дни.

Веждите, за които мечтаеш


Brow Artist Genius Kit Palette на L’Oreal Paris ще ти помогне да запълниш и оформиш веждите си, за да постигнеш форма и ефект подобен на този от снимката на френската актриса. Сенките за вежди са най-добрият продукт, който може да ти помогне да създадеш усещане за естествено плътни вежди.

Мигли, мигли, мигли...

 

A post shared by Leila Bekhti (@leilabekhti) on


Обемните мигли на Лейла са мисия възможна с правилната спирала, която да ти подсигури не само истински черен цвят, но и перфектно извиване, обем и дължина. Изпробвай спиралата Volume Million Lashes Fatale от L'Oréal, обогатена с интензивни пигменти, които обгръщат всяко косъмче. Спиралата прави погледа ти фатален а визията ти неотразима.

Устните - финален щрих

 

A post shared by Leila Bekhti (@leilabekhti) on


Розовите устни на френската актриса са акцент, който не бива да пропускаш. Розовото във всичките му нюанси е истински хит, както обикновено през горещите дни. Осмели се да експериментираш с различни червила. Дали с блясък или с матов ефект, ако розовото оцветява устните ти – всичко е на 6!

Повече за: Тайни за красота – Урасая Спербънд Yaya

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Brow Artist

 • Infallible Matte 24H by Loreal Paris

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Color Riche matte Candy Silhouette

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Volume Million Lashes Fatale Black

  Поръчайте веднага

Свързани теми: известни , копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

The golden girls on the cover of OK!

Едно от най-големите им постижения е силното, непреодолимо и оставащо за цял живот приятелство, което са създали помежду си...