Геометрична очна линия

Геометрията определено не беше любимият ни раздел на математиката в училище, но откакто не пишем домашни я намираме за очарователна във всичките и вариации в света на модата, а сега и във вселената на макиажа. Тя е красива, изчистена, тя дава по нещо за всеки, тя е абсолютен хит, когато говорим за стил и изразяване на лично мнение чрез визията ни.

За всички експериментаторки


След като вече стана ясно, че на грим сцената този сезон очаната линия ще е ВСИЧКО, от което се нуждаем, за да сме мега тренди, то няма как да пропуснем да кажем, че геометричните форми настъпват сериозно по иначе така класическия грим продукт.

За момичета и жени, които обичат да експериментират. За такива, които предпочитат семпли и изчистени тоалети, с които да оставят усещане за безвремеие в стила. За красавици, които искат да оставят макиажа да говори вместо тях. Категорични, непресторени, уникални.

Всевъзможни цветове


Ние бихме казали, че този тренд е идеален за петък и събота вечер, защото е макиаж, който ще привлича погледите. Според нас това е твърде ексцентричен тренд, за да заложиш на него през работния ден, но кой може да каже преди да е опитал….

Като за начало можеш да заложиш на всевъзможни цветове, защото те също са много актуални този сезон. Линиите също ти дават шанса да експериментираш, но според нас, за да заложиш на този грим тренд и, за да го създадеш в домашни условия трябва да си истински професионалист с нанасянето на класическа очна линия. Ръката ти трябва да не трепка, за да направиш линиите красиви, а очите равни. Нашето предложение е да използваш ъглова четка, за максимална прецизност.

Повече за: Макиж с главно действащо лице... течната очна линия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Международен ден на червилата: отбелязва този любим на много дами козметичен продукт

Днес отбелязваме International Lipstick Day и заедно с това си припомняме колко много са се променили козметичните процедури ...