Формата на очите ти и сенките

Изкусното поставяне на сенки за очи не е задача, с която всеки може да се справи. Понякога виждаме макиаж визия с акцент върху сенките на друга жена и ни се иска да я пресъздадем върху себе си, но на нас тя не стои добре. Причината е, че различните форми на очите имат нужда от различни варианти за поставянето на сенките. Ако следваме съветите на макиаж майсторите ще имаме магнетичен поглед, а сенките ще правят очите ни по-привлекателни отвсякога.

Очи с форма на бадем


Тези очи са изразителни и може би са най-лесните за гримиране, защото на тях можеш да приложиш почти всяка техника. Сложи светло бежото върху клепача си и в края му нанеси по-тъмен цвят. Важното за очите във формата на бадем е да смесиш много добре цветовете, за да не се вижда линията, в която нюансите се срещат.

Кръгли очи


В този случай е добре да оставяш долните клепачи почти недокоснати от грим, в противен случай ще придадеш още по-гръгъл вид на очите. Нанеси сенките си като се придържаш към овалната форма на окото и забрави за изтеглянето на сенките за очи в края на клепача, или накратко казано – не залагай на котешкото око като макиаж техника.

Обърната надолу форма на очите

Предлагаме ти първо да нанесеш очна линия на клепачите си. По този начин ще дадеш дефиниция на окото. След това посегни към палитра със сенки, която ти предлага светли цветове. Поставени в средата на клепача и леко разнесени те ще освежат окото и ще му придадат свеж вид.

Повече за: Червени сенки – да или не?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Part 1: Всичко, което трябва да знаеш за процедурите Lash lift и brow lamination

Lash lift и brow lamination: процедури, които в момента са изключителни модерни! Все пак както и всяка друга процедура, около тях има много неясноти, ...